Πολιτική

Φώφη Γεννηματά: «Ο Γιώργος Γεννηματάς συμβολίζει τη φωτεινή πλευρά της πολιτικής»

Φώφη Γεννηματά: «Ο Γιώργος Γεννηματάς συμβολίζει τη φωτεινή πλευρά της πολιτικής»
Η Φώφη Γεννηματά μίλησε για τα 25 χρόνια από τον θάνατο του πατέρα της Γιώργου Γεννηματά.

Η Φώφη Γεννηματά με  αφορμή τη συμπλήρωση 25 χρόνων από το θάνατο του Γιώργου Γεννηματά, δημοσίευσε ένα άρθρο της στην εφημερίδα «Τα Νέα».

«Νοιαζόταν για τον άνθρωπο, για όποιον είχε ανάγκη, νοιαζόταν για την Ελλάδα, τους Έλληνες και τις Ελληνίδες. Πόσο ανάγκη έχουμε και σήμερα από κάποιον να νοιαστεί…», αναφέρει η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής και σημειώνει ότι ο πολιτικός Γιώργος Γεννηματάς ανήκει σε όλους τους Έλληνες. «Πολλοί λένε ότι αν ζούσε, η Ελλάδα θα ήταν διαφορετική σήμερα. Το πιστεύω. Όπως το πιστεύουν και εκατομμύρια Έλληνες και Ελληνίδες. Τίμησε την πολιτική και αγαπήθηκε από τον λαό», συμπληρώνει.

«Ήταν ο πολιτικός που συνέδεε το όραμα με τον ρεαλισμό και την ανθρωπιά, ήταν ο πολιτικός που εργαζόταν σκληρά για να βρει λύσεις, ήταν ο πολιτικός που ποτέ δεν έλεγε δεν μπορώ, αλλά ακόμα και στα δύσκολα έλεγε… «το παλεύω για να κάνω τη χαραμάδα, παράθυρο ελπίδας».

Φώφη Γεννηματά: Μιλάει για τον πατέρα της

Ήταν ο πολιτικός που άφησε παρακαταθήκη για την ενότητα του Ελληνισμού: «απαιτείται εθνική συνεννόηση στην κορυφή και εθνική ομοψυχία στη βάση». Ήταν ο πολιτικός που έγινε σημείο αναφοράς ήθους και αξιοπιστίας. Συμβολίζει τη φωτεινή πλευρά της πολιτικής», επισημαίνει.

Τέλος, η κ. Γεννηματά τονίζει τι θα έκανε σήμερα ο Γιώργος Γεννηματάς αν ζούσε: «Θα πάλευε. Αγώνας, αγώνας, αγώνας. Αυτό έλεγε, αυτό έκανε και μας δείχνει τον δρόμο…».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας