Πολιτική

Προκόπης Παυλόπουλος: «Χρέος μας να υπερασπιστούμε τη Δημοκρατία στη χώρα»

Προκόπης Παυλόπουλος: «Χρέος μας να υπερασπιστούμε τη Δημοκρατία στη χώρα»
Ο Προκόπης Παυλόπουλος έστειλε το δικό του μήνυμα δημοκρατίας ανήμερα της μαύρης επετείου του πραξικοπήματος των συνταγματαρχών.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος είναι ο πρόεδρος της Δημοκρατίας στη χώρα μας. Αυτή του η θέση τον κάνει τον πλέον κατάλληλο να μιλήσει για την αυριανή (21/4) μαύρη επέτειο της χώρας μας.

Την 21η Απριλίου του 1967 έγινε το πραξικόπημα των συνταγματαρχών που έβαλε την Ελλάδα σε γύψο για μια επταετία.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος μίλησε ανήμερα της πιο μαύρης σελίδας στην σύγχρονη ιστορία της χώρας μας τονίζοντας πως είναι χρέος μας να υπερασπιστούμε τη Δημοκρατία.

Προκόπης Παυλόπουλος: «Χρέος μας η υπεράσπιση της Δημοκρατίας σε Ελλάδα και Ευρώπη»

«Η αποφράδα για τη Δημοκρατία μας ημέρα του εγκληματικού πραξικοπήματος της 21ης Απριλίου 1967 και η εφτάχρονη τραγωδία της δικτατορίας που ακολούθησε, η οποία με την αδίστακτη εγκληματική δράση της έπληξε ακόμη και τον Εθνικό μας Κορμό, πρέπει να μένουν ανεξίτηλα χαραγμένες στην ιστορική μας μνήμη και να μας διδάσκουν» αναφέρει σε μήνυμά του για τη συμπλήρωση 52 ετών από το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Ιδίως δε ενόψει των κρίσιμων προσεχών Ευρωεκλογών, επισημαίνει ο κ. Παυλόπουλος, «εμείς, οι Έλληνες, με πλήρη επίγνωση των συνεπειών αυτού του ζοφερού παρελθόντος, έχουμε χρέος να υπερασπισθούμε τη Δημοκρατία τόσο στη χώρα μας όσο και στη Μεγάλη Ευρωπαϊκή μας Οικογένεια, την Ευρωπαϊκή Ένωση, υψώνοντας με την ξεκάθαρη ετυμηγορία μας «τείχος» αδιαπραγμάτευτης αντίστασης εναντίον όλων εκείνων, οι οποίοι επιβουλεύονται, ευθέως και απροκαλύπτως, τους δημοκρατικούς θεσμούς εν γένει καθώς και αυτό τούτο το ευρωπαϊκό οικοδόμημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας