Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: “Μίλησε με Καβαλίερς ο Πιτίνο”

Παναθηναϊκός: “Μίλησε με Καβαλίερς ο Πιτίνο”
Ο Ρικ Πιτίνο είναι στη λίστα των Καβαλίερς για την επόμενη σεζόν σύμφωνα με το Bleacher Report.

Ένας ανταγωνιστής και μάλιστα μεγάλος για τον Παναθηναϊκό προέκυψε για τον Ρικ Πιτίνο.

Οι Καβαλίερς σύμφωνα με τo Bleacher Report έχουν στη λίστα των υποψηφίων προπονητών τον 66χρονο τεχνικό και μάλιστα έχει γίνει ήδη σχετική συζήτηση με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Νταν Γκίλμπερτ.

Η ομάδα του Κλίβελαντ είχε φέτος 19-63 απογοητεύοντας στην πρώτη της σεζόν μετά την αποχώρηση του Λεμπρόν Τζέιμς. Μετά το 0-6 στην αρχή της περιόδου, απολύθηκε ο Τάιρον Λου, ενώ ο υπηρεσιακός Λάρι Ντρου (πρώτος προπονητής του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μπακς) δεν θα συνεχίσει τη νέα σεζόν.

Ο Αμερικανός Hall of Famer έχει δουλέψει δύο φορές στο παρελθόν σε ομάδες του ΝΒΑ, αρχικά στους Νικς τη διετία 1987-89 κι έπειτα στους Σέλτικς (1997-2001).

Ρικ Πιτίνο: Στη Σαντορίνη με την κόρη του

Την ίδια στιγμή, ο Ρικ Πιτίνο βρέθηκε στη Σαντορίνη με την κόρη του και γιόρτασαν μαζί το Πάσχα των Καθολικών, ενημερώνοντας σχετικά και μέσω του λογαριασμού του στο twitter. Μάλιστα, ανέβασε και φωτογραφία, όπου κάθεται πάνω σε μια πράσινη γουρούνα που νοίκιασε για να κάνει βόλτες στους δρόμους του νησιού.

Μάλιστα, ο ίδιος ανέφερε πως η Σαντορίνη είναι από τα ομορφότερα μέρη που έχει επισκεφτεί στη ζωή του και θα ήλπιζε να κρατήσει περισσότερο η μίνι εξόρμησή του με τη “μικρή του πριγκίπισσα”, όπως αναφέρει την κόρη του. Παράλληλα, ευχαρίστησε για την φιλοξενία και για τις ανέσεις που του παρείχαν στο νησί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments