Πολιτισμός

Εκδικητές, ο πόλεμος της αιωνιότητας: Ποιοι ζουν και ποιοι έχουν πεθάνει

Εκδικητές, ο πόλεμος της αιωνιότητας: Ποιοι ζουν και ποιοι έχουν πεθάνει
Εκδικητές,ο πόλεμος της αιωνιότητας: Ποιοι Avengers έχουν μείνει ζωντανοί μετά το "ξεσκαρτάρισμα" του Thanos.

Εκδικητές,ο πόλεμος της αιωνιότητας: Έχει περάσει αρκετός καιρός από τη μέρα που προβλήθηκε στο Infinity War. Ωστόσο η ταινία αποτελεί μέχρι και σήμερα θέμα συζήτησης στους φανς του είδους.

Σε τέτοιο βαθμό που πριν προλάβουμε να χωνέψουμε τα όσα έγιναν, θα κυκλοφορήσει το δεύτερο μέρος της ιστορίας. Στις 24/4 τo Avengers “End game” θα κάνει ταυτόχρονη πρεμιέρα σε όλο τον κόσμο.

Όσοι έχουν δει το πρώτο μέρος της ιστορίας γνωρίζουν τι έχει συμβεί. Για αυτούς που δεν είναι τόσο εξοικειωμένοι, ο Thanos έχει στα χέρια του μεγάλη δύναμη και το πλάνο του είναι να αφανίσει τον μισό πληθυσμό της γης.

View this post on Instagram

Here’s the Marvel Studios’ #AvengersEndgame-inspired poster from artist Eileen Steinbach (@SG_Posters)!

A post shared by Marvel Entertainment (@marvel) on

Εκδικητές,ο πόλεμος της αιωνιότητας: Πως θα επαναφέρουν την κανονικότητα

Μέσα στον κόσμο που χάθηκε ήταν και οι μισοί από τους Avengers. Αυτοί που έμειναν πίσω καλούνται να βρουν τον τρόπο να ανατρέψουν την κατάσταση.

Μέσα σε αυτούς που χάθηκαν είναι ο Loki. Ο αδερφός του Thor προσπάθησε να ξεγελάσει τον Thanos δηλώνοντας του υποταγή και στη συνέχεια προσπάθησε να τον σκοτώσει. Αυτός δεν είναι ο πρώτος του θάνατος οπότε δεν αποκλείεται να επιστρέψει εκ νέου.

Την ίδια μοίρα είχαν και ο Heimdall, η κόρη του Gamora και ο Vision. Μάλιστα, ο τελευταίος ήταν ιδιαίτερα σημαντικός καθώς είχε ένα από τα πετράδια που έψαχνε ο Thanos.

View this post on Instagram

Marvel Studios’ #AvengersEndgame is in theaters in five days. Get your tickets now: [link in bio]

A post shared by Marvel Entertainment (@marvel) on

Στην τελευταία σκηνή, είδαμε τον Thanos να κάνει κυριολεκτικά σκόνη τους Black Panther,  Spider-Man,  Doctor Strange, Winter Soldier,  Scarlet Witch, Star-Lord, Groot, Drax, Mantis και Nick Fury.

Αυτοί που πρέπει να σώσουν την κατάσταση είναι οι  Captain America,  Iron Man, Hulk ,Thor, Black Widow,  War Machine,  Rocket Raccoon, η Nebula αλλά και η Okoye και ο M’Baku από τη Wakanda. Σημαντικό ρόλο θα παίξει και η νεοφερμένη Captain Marvel.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments