Video

MasterChef: Το ξέσπασμα του Παντελή για τους επικριτές του (vid)

MasterChef: Το ξέσπασμα του Παντελή για τους επικριτές του (vid)
MasterChef: Ο Παντελής θα έχει ένα μικρό ξέσπασμα στο αποψινό επεισόδιο (22/4) του reality μαγειρικής.

MasterChef: Ένα από τα αγαπημένα παιδιά από το σπίτι του του reality μαγειρικής είναι ο Παντελής. Ο καλός του χαρακτήρας και οι γνώσεις του τον έχουν κάνει ιδιαίτερα συμπαθή.

Υπάρχουν φορές που έχει μαγειρέψει απλά πιάτα στις δοκιμασίες και του έχουν δώσει τη νίκη. Αυτή ήταν και η συμβουλή που του είχε δώσει ο μέντορας του, Σωτήρης Κοντιζάς. Να αποφύγει τα πολύπλοκα και να κάνει αυτό που ξέρει καλά.

View this post on Instagram

O @g_apostolakiss υποδέχεται την μπλε ομάδα στο εστιατόριο Σπονδή για ένα reward που θα της μείνει αξέχαστο! #MasterChefGR @starchanneltv #StarChannelTv

A post shared by MasterChef GR (@masterchefgr) on

MasterChef: Δεν αλλάζει ο Παντελής

Στο αποψινό (22/4) επεισόδιο οι παίκτες θα πρέπει να μαγειρέψουν με τα υλικά που υπάρχουν στο mystery box. Αυτή η δοκιμασία είναι αρκετή να φέρει το ξέσπασμα του Παντελή.

Η εκπομπή “Στην φωλιά των Κουκου” προβλήθηκε ένα αποκλειστικό βίντεο που παρουσιάζει τον Παντελή να έχει “Αυτός είμαι εγώ – τέλος!”, χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν κάποιος σχολίασε κάτι αρνητικά.

Τον τελευταίο καιρό υπάρχουν πληροφορίες που μιλάνε για αποχώρηση του Παντελή από το παιχνίδι. Οι φήμες φούντωσαν όταν μια φωτογραφία είδε το φως της δημοσιότητας.

Σε αυτή φαίνεται ο έμπειρος μάγειρας σε καφετέρια στο κέντρο της Αθήνας κάτι που σημαίνει πως έχει ήδη αποχωρήσει από το σπίτι του MasterChef. Ωστόσο θα πρέπει να περιμένουμε γιατί δεν αποκλείεται να πρόκειται για παλιότερη φωτογραφία που βγήκε τώρα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments