Video

Your Face Sounds Familiar: Αυτοί πέρασαν στον μεγάλο τελικό (vid)

Your Face Sounds Familiar: Αυτοί πέρασαν στον μεγάλο τελικό (vid)
Το Your Face Sounds Familiar πλησιάζει στο φινάλε του και ήδη γνωρίζουμε την τετράδα του τελικού.

Το Your Face Sounds Familiar είναι έτοιμο να ολοκληρώσει άλλη μια επιτυχημένη στην Ελληνική τηλεόραση. Ο φετινός κύκλος είχε πολλές στιγμές που θα μείνουν για καιρό στο μυαλό του κόσμου.

Το βράδυ της Κυριακής (21/4) πραγματοποιήθηκε ο ημιτελικός. Αυτή ήταν η τελευταία φορά που οι κριτές μπορούσαν να ψηφίσουν και αυτό γιατί στον μεγάλο τελικό η απόφαση ανήκει στον κόσμο.

Στο πρόσφατο επεισόδιο, νικήτρια ήταν η Εύα Τσάχρα με την εκπληκτική της εμφάνιση ως Janis Joplin. Παρά τη νίκη της, η συνολική βαθμολογία της δεν ήταν αρκετή για να την στείλει στον τελικό.

View this post on Instagram

Νικήτρια του ημιτελικού του #Yfsf_Ant1 η Εύα Τσάχρα που συγκλόνισε ως Janis Joplin!! 👏👏 @eva_tsachra_official

A post shared by Your Face Sounds Familiar (@yfsf_ant1) on

Your Face Sounds Familiar: Η τετράδα του τελικού

Η τετράδα του τελικού που θα διεκδικήσει την πρωτιά αποτελείται από τους Ίαν Στρατή, Κατερίνα Στικούδη, Αργύρη Αγγέλου και Μελίνα Μακρή.

Ο τελικός θα προβληθεί την Κυριακή 5 Μαϊου, ενώ την Κυριακή του Πάσχα θα απολαύσουμε μια σπέσιαλ βραδιά με ελληνικά τραγούδια και μεταμφιέσεις, όπως αποκάλυψε η Μαρία Μπεκατώρου.

Η μεγάλη επιτυχία του προγράμματος ανάγκασε τον ANT1 να συνεχίσει την προβολή του και τη τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Θυμίζουμε ότι το σόου έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και όλα τα έσοδα πάνε σε παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments