Lifestyle

Britney Spears: Η πρώτη φωτογραφία μετά την έξοδο της από το ψυχιατρείο

Britney Spears: Η πρώτη φωτογραφία μετά την έξοδο της από το ψυχιατρείο
Η Britney Spears βγήκε για λίγο καιρό από την ψυχιατρική κλινική και η εικόνα της δεν θυμίζει την εντυπωσιακή σταρ που γνωρίζαμε.

Η Britney Spears ήταν η απόλυτη pop star των προηγούμενων ετών. Στην πορεία ωστόσο παρουσίασε προβλήματα συμπεριφοράς. Ποιος μπορεί να ξεχάσει την σκοκαριστική εικόνα της με ξυρισμένο κεφάλι.

Τα τελευταία χρόνια η γνωστή τραγουδίστρια είχε ορθοποδήσει. Μάλιστα, είχε επιστρέψει στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας με συναυλίες σε όλο τον κόσμο.

Ωστόσο η ζωή της έδειξε ξανά το πιο σκληρό της πρόσωπο. Η Britney είδε τον πατέρα της να αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Οι μέρες εκείνες ήταν κρίσιμες και επηρέασαν την 37χρονη ερμηνεύτρια.

View this post on Instagram

I don’t even know where to start with this, because this is so tough for me to say. I will not be performing my new show Domination. I’ve been looking forward to this show and seeing all of you this year, so doing this breaks my heart. However, it’s important to always put your family first… and that’s the decision I had to make. A couple of months ago, my father was hospitalized and almost died. We’re all so grateful that he came out of it alive, but he still has a long road ahead of him. I had to make the difficult decision to put my full focus and energy on my family at this time. I hope you all can understand. More information on ticket refunds is available on britneyspears.com. I appreciate your prayers and support for my family during this time. Thank you, and love you all… always.

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Britney Spears: Η έξοδος της από το ψυχιατρείο

Τότε ζήτησε από μόνη της να μπει σε ψυχιατρική κλινική προκειμένου να ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Ήθελε να αφήσει πίσω της όλα όσα την ταλαιπωρούσαν και δεν ήξερε μόνη της να τα διαχειριστεί.

“Πριν από δύο μήνες, ο πατέρας μου νοσηλεύτηκε και παραλίγο να πεθάνει. Είμαστε όλοι τόσο ευγνώμονες που βγήκε ζωντανός, αλλά έχει ακόμα έναν μακρύ δρόμο μπροστά του. Έπρεπε να πάρω τη δύσκολη απόφαση να επικεντρωθώ στην οικογένειά μου αυτή τη στιγμή”, είχε γράψει η Britney στο instagram.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η γνωστή τραγουδίστρια βρίσκεται σε κλινική για περισσότερο από ένα μήνα, αλλά τώρα πήρε προσωρινά εξιτήριο.

Ο πατέρας της έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο και ζήτησε να επιστρέψει στις οικογένεια της για μερικές μέρες και στη συνέχεια θα επιστρέψει για να ολοκληρώσει τη θεραπεία της.

Φυσικά, οι φωτογράφοι περίμεναν για να απαθανατίσουν την πρώτη φωτογραφία της Britney Sperars μετά από καιρό. Η αλήθεια είναι ότι η 37χρονη δεν θυμίζει σε τίποτα την φανταχτερή εικόνα που είχαμε στο μυαλό μας για εκείνη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments