Lifestyle

Κώστας Ευριπιώτης: Η φωτογραφία του μέσα από το νοσοκομείο

Κώστας Ευριπιώτης: Η φωτογραφία του μέσα από το νοσοκομείο
Ο Κώστας Ευριπιώτης έστειλε το δικό του μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο που δίνει την πιο δύσκολη μάχη.

Ο Κώστας Ευριπιώτης δίνει την πιο δύσκολη μάχη. Ο γνωστός ηθοποιός έχει καρκίνο και προσπαθεί με όλες του τις δυνάμεις να βγει νικητής από αυτή την περιπέτεια. Στο άκουσμα της είδησης χιλιάδες κόσμος έστειλε τις ευχές του στον αγαπημένο πρωταγωνιστή.

Ο ίδιος με ανάρτηση του στο Facebook τους ευχαρίστησε για την δύναμη του που δίνουν να συνεχίσει τον αγώνα του. Τα παιδιά του έγραψαν στα Socia Media .

“Ευχαριστούμε όλους τους φίλους του πατέρα μας, αλλά και τον καθένα ξεχωριστά για τις ευχές και την αγάπη σας προς αυτόν. Ευχόμαστε και ελπίζουμε για το καλύτερο. Κάλο Πάσχα”.

Κώστας Ευριπιώτης: Δεν χάνει το χαμόγελο του

Εκτός από το παραπάνω ποστ η οικογένεια του Κώστα Ευριπιώτη ανέβασε και μια φωτογραφία. Σε αυτή ο γνωστός ηθοποιός δεν έχει χάσει το χαμόγελο του. Η εικόνα γεννά αισιοδοξία καθώς φαίνεται αποφασισμένος να βγει νικητής στη μάχη με την επάρατη νόσο.

Στο πλευρό του ηθοποιού βρίσκεται από την πρώτη στιγμή η σύζυγος του Λίλιαν “Ο Κώστας μάχεται και είμαι βράχος δίπλα του. Δεν θα ασχοληθώ με την ξεκούραση μου, όταν υπάρχει ο κίνδυνος από στιγμή σε στιγμή να χάσω τον άνθρωπό μου” αναφέρει η ίδια.

Από τον θάλαμο του νοσοκομείου δεν λείπουν η αδελφή του ηθοποιού και η πρώην σύζυγός του Βάλια Κωστοπούλου με τα παιδιά τους. Τον φροντίζουν με βάρδιες και ελπίζουν με όλη τους τη δύναμη στην ανάρρωσή του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments