Lifestyle

Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης: Ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους

Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης: Ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους
Χωρίζουν η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Ανακοίνωσαν οι ίδιοι το τέλος του γάμου τους μετά από εννέα χρόνια κοινής πορείας. Το ζευγάρι είχε δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια αποτελούμενη από δύο παιδιά, τα οποία είναι και θα είναι η απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή τους. Την ανακοίνωση του χωρισμού τους επέλεξαν να δημοσιεύσουν μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης.

«Μέσα σε αυτά τα χρόνια της κοινής μας πορείας, έχετε δείξει απίστευτη αγάπη για εμάς και έχετε σταθεί δίπλα μας σε κάθε χαρά και λύπη μας. Είναι ιδιαίτερα αμήχανο που φτάνουμε μέσα από εδώ να ανακοινώνουμε κάτι τόσο προσωπικό αλλά αυτό συνεπάγεται της δουλειάς που έχουμε επιλέξει να κάνουμε και αγαπάμε τόσο πολύ, αλλά και του σεβασμού που τρέφουμε για όλους εσάς.

View this post on Instagram

Θεόδωρος! ♥️ Και αυτό το όνομα καθρεφτίζει πολλά από τα δώρα του Θεού που έλαβα στη ζωή μου! Σήμερα στην οικογένεια μας μεγααααλη γιορτή! Ο μπαμπάς μας, ο παππούς μας και ο junior Χρηστιδάκος, ο ανιψιός μου! Να σας χαιρόμαστε «δωράκια» του Θεού και να είστε πάντα γέροι και χαρούμενοι! Σας αγαπώ! ♥️

A post shared by Sissy ‍ (@sissychristidou) on

Αποφασίσαμε από κοινού να χωρίσουμε τους δρόμους μας σαν ζευγάρι, μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και 9 χρόνια γάμου. Αυτή τη δύσκολη απόφαση την πήραμε ύστερα από πολύ μεγάλη προσπάθεια, ώριμη σκέψη και πάντα μέσα από το πρίσμα της αδιαμφισβήτητης αγάπης που μοιραζόμαστε για τα δύο μας παιδιά, για τα οποία ασφαλώς και παραμένουμε ενωμένοι και αφοσιωμένοι γονείς, διατηρώντας την οικογένειά μας κάτω από μια νέα, πρωτόγνωρη για εμάς, δομή. Στέλνουμε την αγάπη μας σε όλους και ευχαριστούμε εκ των προτέρων, για την διακριτικότητά σας απέναντι στην οικογένειά μας, σ’ αυτή τη νέα της αρχή.»

Η ανάρτησή τους

View this post on Instagram

A post shared by Sissy ‍ (@sissychristidou) on

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments