Μedia

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Τι είπε για τα fake πακέτα

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Τι είπε για τα fake πακέτα
Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μίλησε για το αν υπάρχει κάποιος που την έχει ξεγελάσει στέλνοντας fake πακέτο από την εκπομπή της.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου έχει περάσει πολλά χρόνια της τηλεοπτικής της καριέρας με την εκπομπή “Πάμε Πακέτο”. Όλα αυτά τα χρόνια έχει αποκτήσει την εμπειρία να ξεχωρίζει τις απάτες.

Η παρουσιάστρια παραδέχτηκε ότι αρκετοί έχουν προσπαθήσει να βγουν στην τηλεόραση με ψεύτικες ιστορίες. Με την πάροδο των ετών η ίδια και η ομάδα της έχουν μάθει να ξεχωρίζουν τα fake πακέτα και να τα απορρίπτουν.

“Έπειτα από τόσα χρόνια έχουμε μεγάλη εμπειρία και μπορούμε να αντιληφθούμε κάτι τέτοιο από την πρώτη στιγμή. Κατά καιρούς μπορεί να έχουν υπάρξει τέτοιες τηλεφωνικές κλήσεις ή επιθυμίες, αλλά τις εντοπίζουμε αμέσως. Υπάρχει ισχυρό «φράγμα προστασίας» και οποιοδήποτε ψεύτικο στοιχείο γίνεται αυτόματα αντιληπτό”, ήταν τα λόγια της.

Σχεδόν 14 χρόνια ανοίγετε Πακέτα στον Alpha. Δε σας κούρασε ποτέ αυτό;

Όχι. Και έχω κάνει σχεδόν τα πάντα στην τηλεόραση. Από πρωινή ενημερωτική εκπομπή και ειδήσεις μέχρι show. Είναι η μοναδική εκπομπή που μου έχει δώσει τόση ψυχική ένταση και τόσο συναίσθημα. Δεν έχω λόγο να ζητήσω κάτι άλλο που θα με βάλει σε μια μέτρια δόνηση, με μέτριο αποτέλεσμα. Έχω την πιο δημιουργική εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση.

Το συμβόλαιο σας λήγει το φετινό καλοκαίρι. Έχετε συζητήσει για την επόμενη σεζόν με τον Alpha;

Με τον Alpha δεν έχω συζητήσει ακόμα. Ενδιαφέρον έχει εκδηλωθεί. Όπως ενδιαφέρον έχει εκδηλωθεί και από άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Γενικά πώς αντιμετωπίζεται τις κακόβουλες κριτικές; Τα κακόβουλα σχόλια;

Εξαρτάται την πρόθεση έχει το σχόλιο. Αν η πρόθεση εκείνου που το εκφράζει είναι να πάρει δημοσιότητα ο ίδιος, τότε δεν του κάνω τη χάρη να του την δώσω. Αν είναι επί προσωπικού και με θίγει ενίοτε απαντώ.

Έχετε άριστη σχέση με το χρόνο. Είναι θέμα υγιεινής ζωής τελικά;

Φυσικά και είναι. Είναι και θέμα γονιδίων, αλλά τίποτα δεν χαρίζεται σε αυτή τη ζωή. Όλα χρειάζονται δουλειά. Γι’ αυτό γράφω βιβλία, γι’ αυτό έχω το site. Ο Γαληνός είχε πει το εξής: «Κωλύσαι μεν το γήρας αδύνατον, επισχείν δε το τάχος αυτού δυνατόν». Να εμποδίσεις τον ερχομό των γηρατειών είναι αδύνατον, αλλά να τα καθυστερήσεις γίνεται. Όλες οι σύγχρονες μελέτες επιβεβαιώνουν αυτό.

Φοβάστε το χρόνο;

Ο χρόνος φέρνει πολλά δώρα. Μόνο εκείνος φέρνει τη σοφία, κανένας άλλος. Την εμπειρία, την σύνεση επίσης. Στη ζωή ήρθαμε για να αποκτήσουμε ωριμότητα και πνευματική ανέλιξη. Αυτά τα δίνει ο χρόνος. Σου παίρνει όμως επιλογές. Δεν είναι θέμα ρυτίδων. Σίγουρα σε 20 χρόνια δεν θα μπορώ να παίζω beach volley όπως παίζω σήμερα, να ανέβω στην υψηλότερη κορυφή του Περού Όπως έκανα πέρυσι ή να κολυμπώ σε παγωμένα ποτάμια όπως έκανα πριν από δύο μήνες. Αυτό ίσως με προβληματίζει. Ότι θα μειωθεί η ελευθερία στις επιλογές. Για εμένα η ελευθερία είναι υπέρτατο αγαθό.

Εκτός από δημοσιογράφος και παρουσιάστρια είστε και τηλεθεάτρια. Τι είναι αυτό που αν πετύχετε στην τηλεόραση αλλάζετε κανάλι;

Δεν είμαι φαν των ριάλιτι παιχνιδιών.

Αν σας γινόταν ξαφνικά μία πρόταση για επιστροφή στην ενημέρωση και για την παρουσίαση δελτίο ειδήσεων θα την σκεφτόσασταν;

Θα το σκεφτόμουν, αλλά το «Πακέτο» δεν θα το άφηνα.

Δηλαδή θα μπορούσαμε να σας βλέπουμε να κάνετε παραλία δελτίο ειδήσεων και «Πάμε Πακέτο»;

Δεν είναι ένα απίθανο σενάριο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments