Μedia

MasterChef spoiler: Διέρρευσε η τελική πεντάδα του διαγωνισμού

MasterChef spoiler: Διέρρευσε η τελική πεντάδα του διαγωνισμού
MasterChef spoiler: Έγινε γνωστό ποιοι παίκτες θα αποτελέσουν την τελική πεντάδα στον διαγωνισμό μαγειρικής.

MasterChef spoiler:  Κάθε εβδομάδα, μένουν όλο και λιγότεροι παίκτες οι οποίοι διεκδικούν το όνειρο. Σε λίγο καιρό, θα προκύψει η τελική πεντάδα, που, σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε» έχει γίνει γνωστή. Η εν λόγω εκπομπή, επικαλούμενη ρεπορτάζ και διαρροές, παρουσίασε την τελική πεντάδα, η οποία θα απαρτίζεται από τέσσερις άνδρες και μία γυναίκα. Η μία γυναίκα είναι η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, ενώ οι Παντελής, Πάνος, Χρήστος και Μανώλης θα είναι οι υπόλοιποι.

View this post on Instagram

Μεταξύ Μανώλη, Ζαχίρ, Χρήστου και Θάνου, οι κριτές επέλεξαν τον τελευταίο για νικητή του Mystery Box! To σημερινό πλεονέκτημα θα έχει, ωστόσο, ένα twist! #MasterChefGR @starchanneltv #StarChannelTv

A post shared by MasterChef GR (@masterchefgr) on

MasterChef Spoiler: Η τελική πεντάδα

Σύμφωνα πάντα με την εκπομπή του Open οι τελική πεντάδα αποτελείται από την Σπυριδούλα και τους, Μανώλη, Πάνο, Χρήστο και τον Παντελή. Αυτό σημαίνει ότι ο τελευταίος δεν θα αποχωρήσει σήμερα που είναι υποψήφιος. Επομένως, αντίο στο σπίτι του MasterChef θα πει ένας εκ των Ζαχίρ και Θάνου. Παλιότερες πληροφορίες ανέφεραν πως ο Θάνος θα αποχωρήσει σύντομα από το παιχνίδι. Δεν αποκλείεται σήμερα, να είναι η τελευταία φορά που θα τον δούμε στην κουζίνα του reality μαγειρικής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments