Ζώδια

Ζώδια προβλέψεις: Ερωτική χαρτομαντεία Λενορμάν (23/4/19)

Ζώδια προβλέψεις: Ερωτική χαρτομαντεία Λενορμάν (23/4/19)
Ερωτική χαρτομαντεία Λενορμάν για όλα τα ζώδια.

Ζώδια προβλέψεις: Ερωτική χαρτομαντεία Λενορμάν για την Μεγάλη Τρίτη (23/4/19).

Ζώδια προβλέψεις: ερωτική χαρτομαντεία Λενορμάν 23.04 Τρίτη

Η κάρτα λενορμάν της Τρίτης 02. Τα Σπαθιά ( 06 Καρό )

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό : – Αισθηματικές αλλαγές – Ερωτική σκέψη – Επαγγελματική επιτυχία

χαρτομαντεια Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

Μπορεί να έχουν συμβεί λάθη και παραλείψεις στον δεσμό σας, με υπαιτιότητα και των δύο σας, αλλά τώρα μπορείτε όλα αυτά να τα ξεπεράσετε.

Ταύρος

Αντιλαμβάνεστε ότι οι φίλοι και οι γνωστοί, προσπαθούν να σας μιλήσουν για τον πρώην σας. Πιθανόν και όλο αυτό να είναι ένα σενάριο, για να σας ενώσουν και πάλι.

Δίδυμοι

Οι σκέψεις που τρέχουν μέσα στο μυαλό σας, έχουν να κάνουν με μια πιο παλιά σας ερωτική αγάπη. Μέχρι το Πάσχα θα δοθούν απαντήσεις αλλά θα τύχουν συναντήσεις.

Καρκίνος

Δεν θέλετε αυτό το χρονικό διάστημα, να μπείτε σε έναν ερωτικό δεσμό! Σίγουρα υπάρχουν κάποιες άλλες καταστάσεις οικονομικές που σας κρατούν στάσιμους.

Λέων

Πολλές οι προτάσεις που θα σας γίνουν, και από διαφορετικά άτομα αυτό το διάστημα, για να μπορέσετε να γίνετε με κάποιον τελικά ένα ερωτικό ζευγάρι.

Παρθένος

Μέσα σε αυτόν τον δεσμό, το πάθος περισσεύει και όσο περνάει το διάστημα αυτό, εσείς θα καταφέρετε και να ξεχάσετε εντελώς το παρελθόν σας.

Ζυγός

Μην επιτρέπετε, σε κανέναν γνωστό ή και συγγενή… να σας ανακατεύει την αισθηματική σας ζωή, αλλά και να σχολιάζει αρνητικά τον δικό σας άνθρωπο!

χαρτομαντεια Σκορπιός

Ξέρετε ότι υπάρχει τριγύρω σας άτομα, που θέλουν να κατακτήσουν την καρδιά σας. Τώρα μέσα σε αυτήν την εβδομάδα, θα έχετε και την πρώτη έντονη πολιορκία.

Τοξότης

Έχετε ευτυχώς ξεχάσει, τα παλιά. Τώρα είστε σε μια προσωπική ισορροπία που θα σας εμπνέει η εργασία αλλά και μια σειρά από ταξίδια, που θέλετε άμεσα να ολοκληρώσετε.

Αιγόκερως

Μέσα στο τελευταίο διάστημα του μήνα, θα χρειαστεί να συναντηθείτε με κάποιον πρώην σας, για ένα πρακτικό θέμα. Υπάρχου εκπλήξεις που δεν φαντάζεστε.

Υδροχόος

Μην ασχολείστε με άτομα που δεν έχουν δείξει ποτέ τον καλό τους χαρακτήρα. Δεν υπάρχει περίπτωση έτσι απλά να αλλάξει αυτό, επειδή το εύχεστε.

Ιχθείς

Οι καταστάσεις μέσα στον ερωτικό σας δεσμό, αλλά και την οικογένεια σας, έχουν αρχίσει πια και σταθεροποιούνται. Τώρα είναι η ώρα για τελικές αποφάσεις.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments