Αθλητισμός

Θανάσης Τζήλος: Λεκτική επίθεση από ανθρώπους του Λεβαδειακού

Θανάσης Τζήλος: Λεκτική επίθεση από ανθρώπους του Λεβαδειακού
Ο Θανάσης Τζήλος βρέθηκε στο... στόχαστρο ανθρώπων του Λεβαδειακού για τη διαιτησία του στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Ο Θανάσης Τζήλος επέστρεψε στα γήπεδα. Ο Έλληνας διαιτητής σφύριξε πριν από λίγες μέρες για πρώτη φορά μετά την επίθεση που δέχτηκε και την Κυριακή βρέθηκε στην Τούμπα για το Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ. Ωστόσο αυτή τη φορά έγινε… στόχος των ανθρώπων του Λεβαδειακού για ορισμένα σφυρίγματά του.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η στήλη «το κοράκι», οι άνθρωποι της ομάδας της Λιβαδειάς, διαμαρτυρήθηκαν με άκομψο τρόπο στον Λαρισαίο ρέφερι.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η στήλη, από τον πάγκο, παράγοντας της ομάδας, του είπε στη φάση του πέναλτι που υπέδειξε υπέρ του ΠΑΟΚ: «Τι πέναλτι δίνεις, αν το συνεχίσεις θα πάρω την ομάδα και θα φύγω».

Ο Τζήλος, του απάντησε: «Εσείς τη δουλειά σας και εγώ τη δική μου. Ήταν ξεκάθαρες οι παραβάσεις».

Εκεί όμως ήρθε και η απαράδεκτη συμπεριφορά από τους Βοιωτούς. Θεώρησαν σωστό να απαντήσουν, θυμίζοντάς του την επίθεση που δέχτηκε έξω από το σπίτι του στη Λάρισα, επίθεση που τον έστειλε στο νοσοκομείο. «Αν δεν έχεις ξεπεράσει τον τραυματισμό σου και το σοκ, πες το μας να το ξέρουμε».

Φυσικά είναι κάτι που αν έχει συμβεί είναι εντελώς κατακριτέο. Ιδιαίτερα προς έναν άνθρωπο ο οποίος λίγο έλειψε να πεθάνει, μιας και η επίθεση εναντίον του ήταν δολοφονική. Ο Τζήλος πέρασε πολλά, έκανε πολύ καιρό να συνέλθει απ’ όλο αυτό το σοκ και σίγουρα άνθρωποι του ποδοσφαίρου οφείλουν να είναι πιο προσεκτικοί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play