Διεθνή

Σρι Λάνκα: Εννέα βομβιστές αυτοκτονίας σκόρπισαν τον θάνατο – Ανάμεσά τους μία γυναίκα

Σρι Λάνκα: Εννέα βομβιστές αυτοκτονίας σκόρπισαν τον θάνατο – Ανάμεσά τους μία γυναίκα
Οι επιθέσεις στη Σρι Λάνκα είναι οι πιο αιματηρές στην ιστορία της νότιας Ασίας.

Ο υφυπουργός Άμυνας της Σρι Λάνκα, Ρουουάν Ουιζεουαρντένε, δήλωσε σήμερα στους δημοσιογράφους ότι ένας από τους 9 βομβιστές αυτοκτονίας που πραγματοποίησαν τις αιματηρές επιθέσεις την Κυριακή του Πάσχα των καθολικών ήταν γυναίκα. Οι επιθέσεις στη Σρι Λάνκα, οι αιματηρότερες στην ιστορία της νότιας Ασίας, στοίχισαν τη ζωή σε 359 ανθρώπους και τραυμάτισαν εκατοντάδες άλλους.

Υπενθυμίζεται ότι τo Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε χθες την ευθύνη για τις επιθέσεις στη Σρι Λάνκα, την Κυριακή του Πάσχα των Καθολικών, όπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων της οργάνωσης AMAQ. Ωστόσο, όπως σημειώνει το Reuters, δεν δίνονται στοιχεία και για τον συγκεκριμένο ισχυρισμό.

To Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για τις επιθέσεις την Κυριακή του Πάσχα των Καθολικών στη Σρι Λάνκα, μεταδίδει το Reuters επικαλούμενο το «πρακτορείο ειδήσεων» της οργάνωσης AMAQ. Ωστόσο, σημειώνει ότι δεν δίνονται περισσότερα στοιχεία και για τον συγκεκριμένο ισχυρισμό.

Σρι Λάνκα: Το συγκλονιστικό βίντεο με τον βομβιστή αυτοκτονίας

Δύο νέα βίντεο από τους βομβιστές αυτοκτονίας που σκόρπισαν τον θάνατο στη Σρι Λάνκα, έρχονται για να αποδείξουν τον κυνισμό, την ψυχρότητα και το αδιανόητο των πράξεων, που κάποιοι νοσηροί εγκέφαλοι σχεδιάζουν και κάποια θλιβερά άτομα, δίχως λογική και ανθρωπιά, εκτελούν.

Στο βίντεο που ακολουθεί, ο «καμικάζι» με το σακίδιο στην πλάτη, που μεταφέρει τον εκρηκτικό μηχανισμό μέσα στη γεμάτη από κόσμο εκκλησία, περνάει από την πλατεία και λίγα δευτερόλεπτα πριν ανατιναχθεί, χαϊδεύει στο κεφάλι ένα κοριτσάκι που τυχαίνει να περνά από μπροστά του με τον παππού του. Ο ισλαμιστής βομβιστής αυτοκτονίας ακουμπά το κεφάλι του παιδιού και με σταθερό βήμα συνεχίζει την πορεία του προς το ραντεβού θανάτου που είχε δώσει με δεκάδες ανθρώπους κάθε ηλικίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments