Lifestyle

Χρηστίδου – Μαραντίνης: Η τελευταία φωτογραφία τους πριν από το διαζύγιο

Χρηστίδου – Μαραντίνης: Η τελευταία φωτογραφία τους πριν από το διαζύγιο
Χρηστίδου και Μαραντίνης 19 μέρες πριν το διαζύγιο έμοιαζαν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης επέλεξαν τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram για να μας ανακοινώσουν το διζύγιο τους έπειτα από 13 χρόνια κοινής πορείας. Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz δεν είναι πλέον μαζί, μια είδηση που έσκασε σαν… βόμβα σε όσους τους γνωρίζουν.

Φαίνεται οι δυο τους δεν μπόρεσαν τα ξεπεράσουν τα εμπόδια αποφασίζοντας συνεπώς να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή τους. Ωστόσο, επειδή εκτός από ζευγάρι είναι και γονείς, η αγάπη για τους δύο γιους τους, Φίλιππο και Μιχάλη, θα τους ενώνει για πάντα.

Δεδομένου ότι και οι δύο είναι λάτρεις των social media καθημερινά μοιράζονταν με τους followers τους πολλές από τις στιγμές της καθημερινότητάς τους. Η τελευταία κοινή φωτογραφία που είδαμε στο προφίλ της κοκκινομάλλας παρουσιάστριας δημοσιεύτηκε στις 4 Απριλίου.

Σε αυτή τη φωτογραφία είναι όλη η οικογένεια μαζί. Διακρίνεται το χαμόγελο της Σίσσυς Χρηστίδου, το κεφάλι του Θοδωρή Μαραντίνη και τα χεράκια των δύο παιδιών του. Η οικογένεια φαίνεται να ζει ευτυχισμένες στιγμές, αλλά το ζευγάρι τελικά αποφάσισε να προχωρήσει σε διαζύγιο.

Δείτε τη φωτογραφία πριν από 19 μέρες:

Πάντως τις τελευταίες μέρες φαινόταν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στη σχέση τους. Και πάλι μπορούσε να γίνει αντιληπτό μέσω των Social Media, αφού τόσο η Σίσσυ Χρηστίδου, όσο και ο Θοδωρής Μαραντίνης είχαν ποστάρει σκέψεις που έδειχνα  πως κάτι δεν πάει καλά.

Δείτε εδώ το ποστ της Χρηστίδου:

Δείτε και το ποστ του Θοδωρή Μαραντίνη:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments