Πολιτική

Κώστας Καραμανλής: Η ειλικρινής «συγνώμη» του για τις ζώνες ασφαλείας

Κώστας Καραμανλής: Η ειλικρινής «συγνώμη» του για τις ζώνες ασφαλείας
Κώστας Καραμανλής: Ο βουλευτής Σερρών παραδέχθηκε το λάθος του και τόνισε ότι όλοι πρέπει να φορούν ζώνη στο αυτοκίνητό.

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η φωτογραφία που αναρτήθηκε στο twitter από την Ελίζα Βόζενμπεργκ, ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, στην οποία η ίδια και ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Καραμανλής, ετοιμάζονται να ξεκινήσουν οδικώς από τις Σέρρες, με προορισμό την Πρώτη Σερρών. Στη φωτογραφία φαίνονται να μην φορούν ζώνες ασφαλείας και μάλιστα στις υποδοχές τους βρίσκονται κουμπωμένα ειδικά εξαρτήματα (αγκράφες), ώστε να μην ακούγεται ο ενοχλητικός προειδοποιητικός ήχος που κάνουν τα αυτοκίνητα. Η Ελίζα Βόζενμπεργκ και ο Κώστας Καραμανλής έγιναν στόχος διαδικτυακών «πυρών» μετά από αυτή τη φωτογραφία που κακά τα ψέμματα δεν περνάει τα καλύτερα μηνύματα για την οδηγική ασφάλεια.

Δείτε την επίμαχη φωτογραφία:

Ο Κώστας Καραμανλής απάντησε με ειλικρινή τρόπο στις κατηγορίες για τη φωτογραφία που ανέβηκε στα social media, χωρίς να βρει δικαιολογίες για την μη χρήση της ζώνης ασφαλείας.

Ο βουλευτής Σερρών με τη Νέα Δημοκρατία ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook μία ανάρτηση που έγραφε χαρακτηριστικά:

«Επειδή όταν κάτι είναι λάθος πρέπει να το παραδεχόμαστε και επειδή – ειδικά τέτοιες μέρες, που ταξιδεύει κόσμος – δεν πρέπει να στέλνουμε λάθος μηνύματα, οφείλω να πω το εξής: «Όταν οδηγούμε, φοράμε ζώνη. Πάντα. Με την ασφάλεια στο δρόμο δεν πρέπει να παίζουμε. Οποιαδήποτε εξήγηση για τη φωτογραφία θα ακουστεί σαν δικαιολογία και δεν θέλω. Ειλικρινά ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments