Video

Βίκυ Κάβουρα: Τι την έχει ενοχλήσει – Μιλάει απόψε στην Ελεονώρα Μελέτη

Βίκυ Κάβουρα: Τι την έχει ενοχλήσει – Μιλάει απόψε στην Ελεονώρα Μελέτη
Η Βίκυ Κάβουρα μιλάει απόψε στην Ελεονώρα Μελέτη και στην εκπομπή "Μετά τα Μεσάνυχτα".

Τι απαντά η γνωστή ηθοποιός Βίκυ Κάβουρα στην Αγγελική Ηλιάδη που, πριν από λίγες μέρες, ισχυρίστηκε ότι ήταν η πέτρα του σκανδάλου στη σχέση με τον πρώην σύντροφό της; Η ηθοποιός μιλάει για όσα την έχουν ενοχλήσει το τελευταίο διάστημα.  Τι είναι αυτό που την κάνει να δείχνει τόσο σκληρή και ψυχρή; Πώς αντιμετωπίζει τα δημοσιεύματα των τελευταίων χρόνων που την εμπλέκουν σε ροζ σκάνδαλα.

Η Βίκυ Κάβουρα μιλάει για όλα απόψε, στην εκπομπή “Μετά τα Μεσάνυχτα” και την Ελεονώρα Μελέτη. Αναφέρεται στα παιδικά της χρόνια. Περιγράφει ποιο γεγονός, στην εφηβεία της, την οδήγησε σε ψυχολόγο, εξηγεί πώς τη βοήθησε μία πρώην σχέση της να εκτιμήσει περισσότερο τους γονείς της, ενώ αποκαλύπτει για πρώτη φορά πως πριν από τρία χρόνια είχε πέσει σε βαθιά θλίψη, λόγω πολύ σοβαρών οικονομικών προβλημάτων.

Σάββας Γκέντσογλου: Η απάντηση του στην Αγγελική Ηλιάδη για τη Βίκυ Κάβουρα

Ο Σάββας Γκέντσογλου ήταν για πολλά χρόνια ζευγάρι με την Αγγελική Ηλιάδη. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής δεν είναι πια μαζί με την τραγουδίστρια και τώρα η καρδιά του ανήκει στην Βίκυ Κάβουρα.

Η Αγγελική Ηλιάδη έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό “ΟΚ” και δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον χωρισμό της. Η εντυπωσιακή ερμηνεύτρια άφησε να εννοηθεί πως ο Γκέντσογλου είχε παράλληλη σχέση με την Κάβουρα.

“Με τον Σάββα χωρίσαμε εδώ και δύο μήνες. Γνώριζα αρκετούς μήνες πως είχαν σχέση με τη Βίκυ Κάβουρα”, ήταν τα λόγια της.

Σάββας Γκέντσογλου: “Ας πει ό,τι θέλει η Αγγελική”

Ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ δεν άφησε ασχολίαστους τους ισχυρισμούς της πρώην αγαπημένης του, αλλά δεν έδειξε να επηρεάζεται ιδιαίτερα από τα λεγόμενα της. “Αυτή τη στιγμή δεν θέλω να πω κάτι. Όλα αυτά που γράφονται και λέγονται έχουν δημιουργήσει προβλήματα στη δουλειά μου. Θα ήθελα απλά να το αφήσω να περάσει. Ας πει ό,τι θέλει η Αγγελική”.

Ο χωρισμός της Ηλιάδη δεν ήταν η μοναδική δύσκολη στιγμή που αντιμετώπισε τελευταία. Η γνωστή τραγουδίστρια είχε όγκο και προχώρησε στην αφαίρεσή του. Όπως είπε η ίδια, η γιατρός διέγνωσε έναν όγκο στη μήτρα της κατά την διάρκεια της δεύτερης εγκυμοσύνης της. Η Αγγελική Ηλιάδη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, αλλά και εξαιτίας του φόβου ανέβαλε το χειρουργείο μέχρι που η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments