Lifestyle

Η Άννα Μαρία Βέλλη ευχήθηκε “χρόνια πολλά” στον σύντροφό της χωρίς ρούχα (pic)

Η Άννα Μαρία Βέλλη ευχήθηκε “χρόνια πολλά” στον σύντροφό της χωρίς ρούχα (pic)
Ο σύντροφός της είχε γενέθλια και η Άννα Μαρία Βέλλη του ευχήθηκε με έναν ξεχωριστό τρόπο.

Με έναν πρωτότυπο τρόπο επέλεξε να ευχηθεί χρόνια πολλά στον σύντροφό της, η Άννα Μαρία Βέλλη. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός δημοσίευσε μία φωτογραφία με τον σύντροφό της Άρη Μακρή όπου και ήταν ολόγυμνη και του ευχήθηκε έτσι «χρόνια πολλά» στα social media.

Η φωτογραφία όπως έγραψε η Άννα Μαρία Βέλλη τραβήχτηκε από τις καλοκαιρινές διακοπές του ζευγαριού στην Σίφνου, όπου απ΄ότι φαίνεται η ηθοποιός και ο σύντροφός της επέλεξαν να κάνουν γυμνισμό.

Στη λεζάντα της καυτής φωτογραφίας η Youtuber έγραψε: «Σήμερα που είναι τα γενέθλια σου θέλω να σου πω ότι έχω γυμνές σου φωτογραφίες. ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΣΕΙΣ • Χρόνια καλά».

Άννα Μαρία Βέλλη: “Φωτιά” στο Twitter μετά την δήλωση της για το Youtube

Χαμός έγινε στο Twitter πριν από λίγες μέρες, μετά τη δήλωση της Άννας Μαρίας Βέλλη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, για το Youtube. Στη δήλωση της η παρουσιάστρια ανέφερε μεταξύ άλλων ότι το Youtube πρέπει να μπει ως τομέας του σχολικού επαγγελματικού προσανατολισμού.

Την Άννα-Μαρία Βέλλη, τη γνωρίσαμε αρχικά μέσα από τα βιντεάκια της στο YouΤube, ενώ στη συνέχεια την είδαμε στην τηλεόραση, δίπλα στον Βαγγέλη Περρή και την Αθηναΐδα Νέγκα, στην εκπομπή «Rodeo».

Δείτε μερικά από τα καλύτερα tweets που σχολιάζουν την τοποθέτηση της Άννας Μαρίας Βέλλη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments