Μedia

MasterChef: Γιατί δεν έχει σήμερα νέο επεισόδιο

MasterChef: Γιατί δεν έχει σήμερα νέο επεισόδιο
Το MasterChef κατέβασε... ρολά. Δείτε γιατί δεν θα προβληθεί σήμερα νέο επεισόδιο του διαγωνισμού μαγειρικής.

Ούτε σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη, δεν θα προβληθεί νέο επεισόδιο του MasterChef 3. Το Star, που προβάλλει τον διαγωνισμό μαγειρικής, έκανε αλλαγές στο πρόγραμμα του λόγω της Μεγάλης Εβδομάδας και έτσι οι φανατικοί του παιχνιδιού θα πρέπει να περιμένουν μέχρι την επόμενη εβδομάδα για τις εξελίξεις. Όπως κάθε Πάσχα, έτσι και φέτος, το Star «παγώνει» το καθημερινό του πρόγραμμα, προβάλλοντας ταινίες με θρησκευτικό περιεχόμενο, αλλά και σειρές κινουμένων σχεδίων για τους μικρούς τηλεθεατές.

MasterChef: Το νέο επεισόδιο του διαγωνισμού μαγειρικής θα προβληθεί την επόμενη εβδομάδα, όπου οι τηλεθεατές θα δουν μία ακόμη ομαδική δοκιμασία. Τα νέα επεισόδιο του διαγωνισμού μαγειρικής θα προβληθούν μετά το Πάσχα, με την αγωνία -καθώς πλησιάζουμε στο τέλος- να κορυφώνεται.

MasterChef: Συγκλονίζει ο Χαράλαμπος: «Τρία χρόνια έτρωγα ξύλο επειδή ήμουν ελλιποβαρής»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Έλα να δεις» στο OMEGA της Κύπρου εμφανίστηκε ο Χαράλαμπος Κοτσώνης, ο παίκτης του MasterChef που έκανε viral τη φράση «Εν κουλί;» και μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για το bullying που δέχθηκε κατά τη διάρκεια των σπουδών του σε σχολή μαγειρικής.

«Όλα ξεκίνησαν από το ότι ήμουν πιο ελλιποβαρής σε σχέση με ότι είμαι σήμερα. Ο κόσμος τότε δεν αντιλαμβανόταν τη διαφορετικότητα των ατόμων, θεωρούσε πως αν κάποιος είναι πιο λεπτός τότε έχει επιρροή πάνω του. Είτε σωματική είτε ψυχολογικά. Χρησιμοποιούσαν αυτό το μειονέκτημά μου εις βάρος μου. Μέχρι και ξύλο έχω φάει, βρισιές για τρία χρόνια συνεχόμενα όσο ήμουν στο σχολείο. Με χτυπούσαν. Αλλά δεν ήθελα να το καταγγείλω επειδή ξέρω πως παίρνει χρόνο αυτή η διαδικασία και θα έμπαινα σε πολύ πιο δύσκολη κατάσταση. Αν ανέφερα κάτι, δεν ήξερα ποιος θα με ακούσει και αν θα ανταποκρίνονταν όπως περίμενα. Θα έλεγαν μετά ότι ζητούσα βοήθεια ή ότι είμαι πιο αδύναμος. Ήθελα να δείξω πως δεν είμαι αδύναμος».

«Είχα δύο επιλογές: Είτε να σταματούσα κάπου στη μέση, να έλεγα πως δεν αντέχω άλλο το bullying και να έχανα τη συνέχεια μου στη μαγειρική και τον εαυτό μου ή να έβαζα πείσμα για να καταφέρω τουλάχιστον να τελειώσω τη σχολή και να προσπαθήσω να φτιάξω το μέλλον που ήθελα για μένα».

Εύα από MasterChef 3: “Έμαθα όσα έλεγε η Σπυριδούλα και έπαθα σοκ”

Η Εύα δήλωσε σοκαρισμένη όταν άκουσε τις δηλώσεις της Σπυριδούλας, καθώς δεν είχε ιδέα για τα όσα έλεγε όσο ήταν μέσα στο παιχνίδι. Όπως συγκεκριμένα είπε στην εκπομπή “Φωλιά των ΚουΚου”: «Την άκουγα πίσω μου να λέει «η μέση μου, η μέση μου» και κάποια στιγμή της λέω «θες να έρθεις να καθίσεις;» και μου λέει «όχι». Άκουσαν οι κριτές τη συνομιλία και ρώτησαν αν συμβαίνει κάτι και γύρισε η Σπυριδούλα και είπε αυτό.

Δεν έπαθα τίποτα, γιατί είμαι άνθρωπος που δε δίνω βάση σε τέτοια θέματα, δεν τα παίρνω κατάκαρδα ή άσχημα. Τις προηγούμενες δηλώσεις της Σπυριδούλας δεν τις ήξερα. Στο σπίτι μιλάγαμε και δεν είχαμε τσακωθεί ούτε μια στιγμή. Δεν ήμασταν κολλητές φίλες, αλλά… Τώρα που τα είδα έπαθα σοκ! Είναι άσχημο. Εγώ δεν γύρισα ποτέ να την ρίξω ούτε μαγειρικά ούτε προσωπικά, σε κανένα επίπεδο.

Στην ομαδική έκανα ότι μου είπε ο Μανώλης που ήταν αρχηγός. Ο Μάνος στήριξε την ομάδα του, δεν θα έλεγε ποτέ ότι κάποιος δεν ήταν καλός. Μέχρι το συμβούλιο ήμασταν σίγουροι ότι θα κερδίσουμε, γιατί φτάσαμε στον πόντο» δήλωσε η διαγωνιζόμενη που είχε δύο ευκαιρίες να διακριθεί στον τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments