Video

MasterChef spoiler: Αυτή είναι η τελική δυάδα του διαγωνισμού (vid)

MasterChef spoiler: Αυτή είναι η τελική δυάδα του διαγωνισμού (vid)
MasterChef spoiler: Έγινε γνωστό ποιοι δυο παίκτες θα δώσουν μάχη για το πρώτο βραβείο του reality μαγειρικής.

MasterChef spoiler: Όσο περνάνε οι μέρες, πλησιάζουμε στο φινάλε του διαγωνισμού μαγειρικής. Μπορεί εμείς σαν τηλεθεατές να μην είμαστε τόσο μπροστά, ωστόσο η παραγωγή ετοιμάζεται για τον μεγάλο τελικό.

Αυτό σημαίνει ότι ήδη έχουν αποχωρήσει έξι παίκτες ακόμα για να φτάσουμε στην τελική δυάδα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα γυρίσματα του τελικού ξεκινάνε την ερχόμενη εβδομάδα.

Αυτά θα κρατήσουν για επτά μέρες και αναμένεται να υπάρξουν πολλές ανατροπές πριν μάθουμε ποιος θα κερδίσει το πρώτο βραβείο στο φετινό MasterChef. Μεγάλη συμμετοχή στο φινάλε του φετινού κύκλου αναμένεται να έχουν παίκτες που αποχώρησαν.

MasterChef spoiler: Το ζευγάρι του τελικού

Όλα τα παραπάνω είδαν το φως της δημοσιότητας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου “Ευτυχείτε”. “Οι αποκλειστικές μας πληροφορίες λένε, ότι τα αρχικά γυρίσματα του τελικού θα ξεκινήσουν την πρωτομαγιά, τότε θα είναι δηλαδή η έναρξη των γυρισμάτων. Θα είναι μία σειρά δοκιμασιών και ήδη υπάρχει τελική δυάδα, θα διαγωνιστούν λοιπόν σε διάφορες μαγειρικές δοκιμασίες προκειμένου να αναδειχτεί ο νικητής”, ήταν τα λόγια του δημοσιογράφου από το πάνελ.

“Στον τελικό να πούμε πως θα έχουν ενεργό ρόλο και οι παίκτες που έχουν ήδη αποχωρίσει από το σπίτι, καθώς έχουν κλιθεί όλοι να επιστρέψουν στην Αθήνα 1η Μαΐου, προκειμένου να βρεθούν στα γυρίσματα του τελικού. Ο τελικός θα διαρκέσει περίπου μία εβδομάδα, θα είναι μισός μαγνητοσκοπημένος μισός ζωντανός για να μην διαρρεύσει το τελικό αποτέλεσμα”, τόνισε η Βαλεντίνη Ράντη.

Όσο για το ποιοι είναι οι δυο παίκτες που έφτασαν στον μεγάλο τελικό; Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι ένας άντρας και μια γυναίκα. Συγκεκριμένα ο Μανώλης και η Σπυριδούλα φέρονται να είναι αυτοί που θα διεκδικήσουν το βραβείο. Φυσικά, το άκουσμα του ονόματος της Σπυριδούλας δεν άρεσε στο τηλεοπτικό κοινό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments