Αθλητισμός

ΑΕΚ: Τα δεδομένα για τη… βόμβα Βράνιες

ΑΕΚ: Τα δεδομένα για τη… βόμβα Βράνιες
Τι συμβαίνει με την ΑΕΚ και τον Βράνιες και ποια είναι τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης.

Η ΑΕΚ μαθαίνει τα δεδομένα της υπόθεσης του Όγκνιεν Βράνιες, τι σκέφτεται και θέλει η βελγική ομάδα και τι στόχο έχει ο παίκτης που εισπράττει περίπου 800.000 ευρώ ετησίως και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022. Ένα σημείο-κλειδί στο οποίο μπορεί ενδεχομένως να αποτελέσει και… άσο στην παρτίδα με την Αντερλεχτ, είναι η μη εξόφληση για την μεταγραφή.

Η πληρωμή των 3,2 εκατ.ευρώ για την πώληση του Βράνιες δεν έχει ολοκληρωθεί και αν η ΑΕΚ προχωρήσει, θα το θέσει επί τάπητος για να «ψαλιδιστούν» και οι όποιες απαιτήσεις των Βέλγων, ενώ το ίδιο θα θελήσει και από τον παίκτη που ωστόσο… ψάχνεται εδώ και καιρό να γυρίσει και να ξαναγίνει σημαντικός και να νιώσει άνετα. Και είναι δεδομένο ότι από την στιγμή που θέλει να γυρίσει θα μειώσει και το συμβόλαιο του.

H ΑΕΚ φέρεται να έχει προτείνει να καλύψει μέχρι και 500 χιλιάδες ευρώ σε ένα συμβόλαιο με πάνω από 800 χιλιάδες ευρώ απολαβές για τον Βράνιες, με οψιόν αγοράς για το 2020. Στην Άντερλεχτ το σκέφτονται σοβαρά, αφού με την τραγική φετινή του σεζόν δύσκολα θα υπάρξει αγοραστής και, επιπλέον, έχει οφειλή στην ελληνική ομάδα από την αγορά του. Αυτά τα στοιχεία, μπορεί να την κάνουν πιο εύκολα να πει στο τέλος του «ναι» και η επιστροφή του παίκτη στην ΑΕΚ να γίνει πραγματικότητα.

Χιμένεθ για Βράνιες: «Κανένα πρόβλημα, ο Μελισσανίδης αποφασίζει»

Για τον Βράνιες πάντως άναψε το πράσινο φως και ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός προπονητής ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με την Λαμία για το θέμα με τον πρώην αμυντικό της ΑΕΚ, με τον Ανδαλουσιανό τεχνικό να τονίζει πως δεν έχει κανένα θέμα να ξανά συνεργαστεί με τον στόπερ από την Βοσνία.

Σε ερώτηση για τον Βράνιες ο Χιμένεθ δήλωσε: «Με ευχαριστεί που οι παίκτες που έχουν συνεργαστεί μαζί μου έχουν καλή ανάμνηση από έμενα. Ο Βράνιες είναι ένα καταπληκτικός στόπερ και ένα πολύ καλό παιδί που έκανε κάποια λάθη. Κανένα πρόβλημα για μένα να συνεργαστούμε και πάλι αλλά την απόφαση θα την πάρει ο κ. Μελισσανίδης».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments