Διεθνή

Εμιλιάνο Σάλα: Πέθανε ο πατέρας του

Εμιλιάνο Σάλα: Πέθανε ο πατέρας του
Ο πατέρας του Εμιλιάνο Σάλα, μάλλον δεν άντεξε τον θάνατο του παιδιού του και λίγους μήνες μετά, έφυγε και εκείνος από τη ζωή.

Ο πατέρας του Εμιλιάνο Σάλα, μάλλον δεν άντεξε τον θάνατο του παιδιού του και λίγους μήνες μετά, έφυγε και εκείνος από τη ζωή, καθώς υπέστη καρδιακό επεισόδιο. Συγκεκριμένα, λίγους μήνες μετά την τραγική είδηση του θανάτου του ποδοσφαιριστή, «έφυγε» και ο πατέρας του από καρδιακό επεισόδιο.  Όπως αναφέρουν στην Αργεντινή ο 58χρονος Οράσιο Σάλα παρέμενε συγκλονισμένος τρεις μήνες μετά την είδηση του θανάτου του γιου του, με αποτέλεσμα να επιδεινώσει την υγεία του. Το βράδυ της Mεγάλης Πέμπτης λοιπόν ο πατέρας του Εμιλιάνο υπέστη καρδιακό επεισόδιο και στη συνέχεια ανακοινώθηκε ο θάνατός του.

Εμιλιάνο Σάλα: Αυτό ήταν το τελευταίο γκολ της καριέρας του

Μια δυνατή κεφαλιά και ένας έξαλλος πανηγυρισμός με τους οπαδούς της Ναντ… Αυτή ήταν μια από τις πιο δυνατές σκηνές του Εμιλιάνο Σάλα, στο τελευταίο γκολ της καριέρας του, προτού βρει τραγικό θάνατο στη θάλασσα της Μάγχης… Ο Αργεντινός επιθετικός, όπως επιβεβαιώθηκε τα ξημερώματα της 8ης Φεβρουαρίου του 2019, είναι πλέον νεκρός… Έχοντας εξαφανιστεί μαζί με το ιδιωτικό αεροσκάφος που τον μετέφερε στο Κάρντιφ, την 21η Ιανουαρίου, έγινε πλέον γνωστό ότι δεν βρίσκεται εν ζωή, αφού ανασύρθηκε και ταυτοποιήθηκε και η σορός του… Το τελευταίο γκολ της καριέρας του ήταν αυτό με το οποίο είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1 απέναντι στη Μαρσέιγ, την 5η Δεκεμβρίου του 2018, σε ένα ματς που η Ναντ με μεγάλη ανατροπή έφτασε στο τελικό 3-2…

Εμιλιάνο Σάλα: Το αντίο του ποδοσφαίρου στον Αργεντινό

Η είδηση του θανάτου του Σάλα έγινε γνωστή το βράδυ της Πέμπτης κι έκανε τον γύρο του κόσμου, κάνοντας γνωστό αυτό που όλοι περίμεναν αλλά κανείς δεν ήθελε να πιστέψει πως έχει συμβεί… Διάσημοι ποδοσφαιριστές και σύλλογοι από όλο τον κόσμο στέλνουν το δικό τους μήνυμα συμπαράστασης στην οικογένεια του Σάλα.

Νεϊμάρ

Κιλιάν Εμπαπέ

View this post on Instagram

RIP EMI

A post shared by Kylian Mbappé (@k.mbappe) on

Ίκερ Κασίγιας

View this post on Instagram

#RIPSala

A post shared by Iker Casillas (@ikercasillas) on

Μασεράνο

Γκαμπριέλ Μπατιστούτα

Ντέγιαν Λόβρεν

Σέρχιο Αγουέρο

Μεσούτ Οζίλ

Μαουρίσιο Μάκρι (πρόεδρος Αργεντινής)

Μπόκα Τζούνιορς

Ρίβερ Πλέιτ

Μπαρτσελόνα

UEFA

Εμιλιάνο Σάλα: Ποιος ήταν ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής

Το πλήρες όνομά του είναι Emiliano Raúl Sala Taffarel. Γεννήθηκε στις 31/10/1990 στο Santa Fe Province της Αργεντινής. Ο 28χρονος αποκτήθηκε από την ομάδα της Cardiff. Η Nantes ήταν η μέχρι πρότινος ομάδα του και θα έβαζε στο ταμείο της το ποσό των 16 εκατομμυρίων λιρών για να παραχωρήσει τα δικαιώματα του Λατίνου φορ. Ο Sala ήταν κάτοχος Ιταλικού διαβατηρίου και ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του στην Γαλλία και στους Γιρονδίνους του Bordeaux. Στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα των Orléans, Niort, Caen, ενώ επέστρεψε στην Bordeaux έναντι 1,5 εκατομμυρίου €. Με το ίδιο ποσό η Nantes τον έκανε δικό της τον Ιούλιο του 2015.

Οι επιδόσεις του με τα «καναρίνια» ανάγκαζαν την Cardiff να βγάλει από το ταμείο της 16.000.000 λίρες. Συγκεκριμένα στη Ligue 1 του Γαλλικού πρωταθλήματος είχε 19 συμμετοχές με 12 γκολ και 2 ασίστ, ενώ στο Κύπελλο δυο συμμετοχές με ένα γκολ και μια ασίστ. Συνολικά μέτρησε 21 συμμετοχές με 13 γκολ, 2 ασίστ, αγωνιζόμενος 1.466 λεπτά. Ο Αργεντινός ταξίδευε προς την πόλη της Ουαλίας για να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ξεκινήσει την καριέρα του στην Premier League.

Εμιλιάνο Σάλα: Ζητάει τα χρήματα η Ναντ

Η μεταγραφή του Σάλα από τη Ναντ στην Κάρντιφ κόστιζε 17 εκατομμύρια ευρώ. Ποσό – ρεκόρ για τους Ουαλούς. Όπως έγινε γνωστό χθες, η Ναντ ζητάει τα χρήματα και μάλιστα θέλει άμεσα την πρώτη δόση.

Αρκετοί έχουν κατακρίνει τη στάση των Γάλλων, όχι γιατί ζητάει τα χρήματά της, αλλά γιατί δεν το κάνει σε πιο ήπιους τόνους, τη στιγμή που υπάρχει νεκρός. Από την Κάρντιφ, πάντως, έχουν ξεκαθαρίσει πως όλα τα χρήματα θα δοθούν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments