Μedia

MasterChef: “Αυτός είναι ο παίκτης που δεν σεβάστηκε ούτε την παραγωγή ούτε τους κριτές”

MasterChef: “Αυτός είναι ο παίκτης που δεν σεβάστηκε ούτε την παραγωγή ούτε τους κριτές”
MasterChef: Πρώην παίκτρια του διαγωνισμού μαγειρικής μίλησε για συμπαίκτη της και για την κίνησή του που έδειξε ασέβεια προς τους κριτές.

MasterChef: Ο διαγωνισμός μαγειρικής και οι παίκτες που συμμετέχουν φέτος σε αυτόν έχουν συζητηθεί πάρα πολύ τους τελευταίους μήνες. Παίκτες που αποχώρησαν από τον διαγωνισμό έχουν κάνει δηλώσεις που απασχόλησαν για μέρες τα media. Σειρά τώρα είχε η Ελίζαμπεθ Θεοτοκάτου, η οποία σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό “7 ΜΕΡΕΣ tv”, μίλησε -μεταξύ άλλων- για τον τρόπο με τον οποίο αποχώρησε ο  Σταμάτης Κωβαίος από το MasterChef.

MasterChef spoiler: «Αυτό ήταν που με στεναχώρησε».

Συμφωνείτε με αυτό που έκανε ο Σταμάτης; Ήταν μια τολμηρή κίνηση. Ήμουν αρκετό καιρό έξω από το παιχνίδι για να καταλάβω την ψυχολογία του και τα κίνητρά του. Αυτό που με στεναχώρησε είναι ότι κατά την άποψή μου δείχνει ότι δεν σεβάστηκε το βαθμό που μας στηρίζουν η παραγωγή και οι κριτές. Είμαι άνθρωπος που πιστεύει στην επικοινωνία και θεωρώ ότι θα μπορούσε να το συζητήσει με τους κριτές.

Ο Σταμάτης Κωβαίος


Ποιος ήταν ο πιο δυνατός αντίπαλος; Μαγειρικά πιστεύω πως οι πιο δυνατοί είναι ο Χρήστος, ο Πάνος και ο Μάνος.

Η Ελίζαμπεθ Θεοτοκάτου


Εσείς ποιον θέλετε για νικητή; Προσωπικά κοιτάζω το σύνολο κι όχι μόνο τη μαγειρική. Θέλω να κερδίσει ο Χρήστος, γιατί είναι ταπεινός, πολύ συνειδητοποιημένος, μαγειρικά πολύ δυνατός και παίζει καθαρά.

Πώς αποφασίσατε να τα αφήσετε όλα πίσω για να μπείτε σε ένα παιχνίδι μαγειρικής; Είμαι από τα 24 μου καθηγήτρια αγγλικής φιλολογίας και στα 50 μου αποφάσισα ότι, παρόλο που με γεμίζει αυτό το επάγγελμα και αγαπώ πολύ την επαφή με τα παιδιά, η μαγειρική είναι ένα νέο πάθος που δεν το είχα ποτέ αναπτύξει. Έτσι αποφάσισα να αλλάξω πορεία. Ήταν λίγο ρίσκο, αλλά αυτό σημαίνει να κυνηγάς τα όνειρά σου και να τολμάς.

Υπήρξε κάτι που σας φόβιζε; Η λέξη φόβος δεν είναι η σωστή. Είχα κάποιους δισταγμούς για το ριάλιτι. Είμαι ένας άνθρωπος αρκετά εσωστρεφής, αλλά αυτή για μένα ήταν η πρόκληση, το να ξεπεράσω τα όρια τα δικά μου και να βγω στον φακό και στον κόσμο.

Κάτι που δεν περιμένατε να αντιμετωπίσετε μέσα στη διαδικασία του παιχνιδιού; Το MasterChef είναι ένα παιχνίδι αρκετά ανταγωνιστικό και πολλοί θέλουν να φτάσουν στο έπαθλο. Δεν περίμενα πόσο έντονος θα ήταν αυτός ο ανταγωνισμός. Πίστευα ότι θα παίζαμε πολύ πιο δίκαια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments