Πολιτισμός

Rami Malek: Σε ρόλο κακού στην επόμενη ταινία James Bond

Rami Malek: Σε ρόλο κακού στην επόμενη ταινία James Bond
Ο Rami Malek θα έχει βασικό ρόλο στην επόμενη ταινία James Bond.

Ο Rami Malek βλέπει την καριέρα του να βρίσκεται στην καλύτερη φάση της. Ο Αμερικανός ηθοποιός έγινε γνωστός από την συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά Mr Robot. Στη συνέχεια έπαιξε τον πιο δύσκολο ρόλο της καριέρας του. Ο Malek ήταν ο εκλεκτός των Queen για να ενσαρκώσει τον θρυλικό Freddie Mercury. Η ερμηνεία του ήταν φανταστική και του χάρισε το Όσκαρ πρώτου αντρικού ρόλου. Ο γνωστός ηθοποιός είναι έτοιμος να συμμετάσχει σε μια επίσης απαιτητική ταινία. Συγκεκριμένα θα έχει τον ρόλο του κακού στην πέμπτη ταινία του James Bond με τον Daniel Craig.

Rami Malek: Μια καριέρα σε συνεχόμενη άνοδο

Αυτή α είναι η πρώτη εμφάνιση σε ταινία του 007 του Rami Malek, ο οποίος αναμένεται να ερμηνεύσει τον «κακό» που θα αντιμετωπίσει ο Daniel Craig. Μεταξύ των πρωταγωνιστών και η Léa Seydoux, που επιστρέφει στον ρόλο της δρος Madeleine Swann, και του Βρετανού Ralph Fiennes στον ρόλο του «Μ».

Αυτό είναι άλλο ένα μεγάλο άλμα για τον Malek που βλέπει την καριέρα του σε συνεχόμενη άνοδο. Για πολλούς αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ανερχόμενα ονόματα στο χώρο του θεάματος. Σε μικρή ηλικία έχει καταφέρει να πάρει το Όσκαρ και τη “Χρυσή σφαίρα”.

Παρά τις κινηματογραφικές του επιτυχίες, ο Rami Malek θα συνεχίσει κανονικά να είναι ο πρωταγωνιστής στην σειρά Mr Robot. Μάλιστα, το επόμενο διάστημα αναμένεται να ανακοινωθεί η επιστροφή του σίριαλ για την τέταρτη σεζόν του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments