Ζώδια

Ζώδια: Ερωτική Χαρτομαντεία Λένορμαν Μεγάλη Παρασκευή 26/4

Ζώδια: Ερωτική Χαρτομαντεία Λένορμαν Μεγάλη Παρασκευή 26/4
Η ερωτική χαρτομαντεία Λένορμαν για όλα τα ζώδια.

Ζώδια: Η ερωτική χαρτομαντεία Λένορμαν Μεγάλη Παρασκευή 26/4.

Η κάρτα λενορμάν της Παρασκευής 34. Τα Ψάρια ( Ρήγας Καρό ) Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό : – Ερωτική αλλαγή – Νέα πρόσωπα – Πολύ χρήμα

Χαρτομαντεία Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

Εσείς που είστε καιρό μόνοι, δεν έχετε ακόμη βρει κάποιον που να μπορεί να γεμίσει την καρδιά και το μυαλό σας. Τους φίλους και τους πρώην καλύτερα ξεχάστε τους.

Ταύρος

Το ταίρι σας, θέλει να σας πει κάποια πράματα, αλλά ακόμη δεν τολμά. Από την δική σας την μεριά πρέπει να διορθώσετε το κλίμα, για να έρθουν όλα σε μια ισορροπία.

Δίδυμοι

Κάποιος που είναι ερωτευμένος μαζί σας, προσπαθεί να σας πλησιάσει αλλά ακόμη δεν είναι εύκολο. Από την νέα εβδομάδα, θα έχετε μεγάλες εκπλήξεις.

Καρκίνος

Φροντίστε άμεσα, να δώσετε ένα επικοινωνιακό τέλος, με άτομα που δεν έχουν κάτι σοβαρό να σας προσφέρουν, απλά τυχόν και να σας χρησιμοποιούν για να κερδίσουν περισσότερα.

Λέων

Μέσα σε αυτές τις ημέρες, θα έχετε μια και πάλι προσέγγιση από ένα άτομο, που κατά καιρούς του έχετε δείξει την κόκκινη κάρτα. Αυτήν την φορά κάτι έχει αλλάξει.

Παρθένος

Με τα οικονομικά σας, να πηγαίνουν πολύ καλύτερα θα δείτε και τον άνθρωπο σας, να ηρεμεί καθώς και αυτός το τελευταίο διάστημα, έχει πιεστεί πολύ.

Ζυγός

Όσα έχουν συμβεί μέσα σε σχέσεις και συνεργασίες, μόνο όφελος σας έχουν προσφέρει. Τώρα θα δείτε ότι και το παρελθόν θα κάνει την προσπάθεια του να σας πλησιάσει.

Χαρτομαντεία Σκορπιός

Πολλά αυτά που έχουν γίνει μέσα στον δεσμό σας, και που μάλλον δεν σας βοηθούν στο να προσπαθήσετε για ακόμη μια φορά, να χτίσετε μια επανασύνδεση.

Τοξότης

Όλα τα φιλικά σας πρόσωπα, έχουν μαζευτεί πια δίπλα σας και σας προσφέρουν την παρέα τους μόνο και μόνο για να καταφέρετε να ξεχάσετε τον πρώην σας.

Αιγόκερως

Μέσα στον χώρο της εργασία σας, υπάρχει ένα άτομο που θέλει να σας γνωρίσει και σε πιο προσωπικό βαθμό…και κάπως έτσι θα σας μιλήσει για μια κοινή έξοδο.

Υδροχόος

Εσείς θα πρέπει να διαβάσετε τα ψιλά γράμματα από όλα αυτά που σας λέει το συντροφικό σας έτερο, και να προσπαθήσετε να του προσφέρετε αυτά που του λείπουν!

Ιχθείς

Ιστορίες πολλές σας λέει κατά καιρούς ο σύντροφος σας, από το παρελθόν του, και αυτό πια σας έχει κάνει να ζηλεύετε. Σαφώς και μπορείτε να βάλετε ένα στοπ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments