Video

MasterChef Spoiler: Τότε θα επιστρέψει το reality μαγειρικής (vid)

MasterChef Spoiler: Τότε θα επιστρέψει το reality μαγειρικής (vid)
MasterChef Spoiler: Τότε είναι προγραμματισμένη η επιστροφή του γνωστού παιχνιδιού.

MasterChef Spoiler: Αυτές τις μέρες όλοι οι άνθρωποι απολαμβάνουν τις διακοπές του Πάσχα. Αυτό σημαίνει ότι και τα τηλεοπτικά προγράμματα κάνουν μια μικρή παύση. Στην περίπτωση του reality μαγειρικής αυτή κρατάει για λίγες μέρες.

Παρά το γεγονός πως ο ανταγωνισμός είναι μηδαμινός αυτή την περίοδο, οι άνθρωποι του Star πήραν την απόφαση να το βάλουν στον πάγο. Με αυτόν τον τρόπο θέλουν να κρατήσουν “ζεστό” το κοινό για τη συνέχεια που έρχεται και αναμένεται να υπάρξουν πολλές ανατροπές.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Οι κριτές έχουν λάβει θέση. Η δοκιμή των πιάτων ξεκινάει! #MasterChefGR @starchanneltv #StarChannelTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις

MasterChef Spoiler: Τότε θα επιστρέψει το reality

Πλησιάζουμε στην Κυριακή του Πάσχα και αυτό σημαίνει ότι θα αρχίσει να επανέρχεται το κανονικό πρόγραμμα στην τηλεόραση. Μαζί με την καθημερινότητα θα επιστρέψει στις οθόνες μας και το MasterChef ικανοποιώντας αρκετό κόσμο.

Μετά το επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης, επιστρέφει στις οθόνες μας την Τετάρτη 1 Μαΐου με ολοκαίνουργιο επεισόδιο. Σε αυτό αναμένεται να δούμε μια ομαδική δοκιμασία που δεν μοιάζει με καμία άλλη στο παρελθόν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ο Παντελής και ο Ζαχίρ κατάφεραν να παραμείνουν στο διαγωνισμό. Πώς αισθάνονται; #MasterChefGR @starchanneltv #StarChannelTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις

Σε αυτή δεν θα δούμε τους παίκτες να μαγειρεύουν κάπου εξωτερικά. Η μάχη θα γίνει στην κουζίνα του MasterChef, αλλά με μία ιδιαιτερότητα. Οι παίκτες θα είναι χωρισμένοι στα δυο και ανάμεσα τους θα υπάρχει ένας τοίχος, δημιουργώντας προβλήματα στην επικοινωνία τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments