Διεθνή

Λονδίνο: Φωτιά κοντά στο αεροδρόμιο του Χίθροου (pics)

Λονδίνο: Φωτιά κοντά στο αεροδρόμιο του Χίθροου (pics)
Συναγερμός σήμανε στο Λονδίνο την Κυριακή (28/4) μετά από φωτιά που εκδηλώθηκε σε κοντινή απόσταση από το αεροδρόμιο του Χίθροου.

Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής υπήρξε το απόγευμα της Κυριακής (28/4) στο Λονδίνο μετά από φωτιά που ξέσπασε πλησίον του αεροδρομίου του Χίθροου. Έξι πυροσβεστικά με 40 άνδρες έχουν σπεύσει στην περιοχή, καθώς φλόγες και πυκνοί καπνοί ξεπήδησαν από κτίριο, που πιθανότατα είναι αποθήκη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδονται από το Twitter, σύννεφα μαύρου καπνού έχουν καλύψει μεγάλο κομμάτι του ουρανού, στην περιοχή.

Επί τόπου βρίσκονται και αστυνομικοί για να απομακρύνουν τους πολίτες και να ρυθμίσουν την κυκλοφορία. Αυτόπτες μάρτυρες κάνουν λόγο για ισχυρές εκρήξεις που ακούστηκαν πριν την εκδήλωση της πυρκαγιάς. Όπως αναφέρει το πρακτορείο Sputnik, η επιχείρηση της Πυροσβεστικής εστιάζεται σε μια αποθήκη με κοντέινερ στην περιοχή του δυτικού Ντρέιτον.

Η Πυροσβεστική έχει δώσει οδηγίες στους κατοίκους της περιοχής να κρατούν «παράθυρα και πόρτες κλειστά», ενώ οι γύρω δρόμοι, όπως και οι σιδηροδρομικές γραμμές της National Railways έχουν αποκλειστεί.

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες. Δείτε τις πρώτες εικόνες από το σημείο όπου εκδηλώθηκε η πυρκαγιά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments