Lifestyle

Μαραντίνης – Χρηστίδου: Έκαναν Ανάσταση μαζί παρά τον χωρισμό τους (pic)

Μαραντίνης – Χρηστίδου: Έκαναν Ανάσταση μαζί παρά τον χωρισμό τους (pic)
Μαζί Ανάσταση έκαναν η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης, σχεδόν μία εβδομάδα μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους.

Πριν από λίγο καιρό, Θοδωρής Μαραντίνης και Σίσσυ Χρηστίδου, μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισαν πως θέλουν να αλλάξουν δρόμους στην προσωπική τους ζωή και ανακοίνωσαν μέσω κοινής ανάρτησης στο Instagram χωρισμό τους. Παρά τα όσα έγιναν οι δυο τους μαζί με τα παιδιά τους έκαναν μαζί Ανάσταση ως οικογένειά δίνοντας έτσι αγάπη στα παιδιά τους αλλά και ένα μήνυμα προς όλα τα χωρισμένα ζευγάρια.

Μάλιστα η Σίσσυ Χρηστίδου δημοσίευσε φωτογραφία από την εκκλησία το βράδυ της Ανάστασης, όπου μαζί τους ήταν και ο πρώην πλέον σύζυγός της.  Να θυμίσουμε, ότι η γνωστή παρουσιάστρια την Μεγάλη Παρασκευή (26/4)  είχε δημοσιεύει και ένα βίντεο στο κανάλι της στο Youtube όπου και μίλησε πρώτη φορά για τον χωρισμό με την Θοδωρή Μαραντίνη, αναφέροντας πως περνάει μία αρκετά δύσκολη περίοδο.

«Δεν ήθελα να πω κάτι μέσα από την εκπομπή γιατί δεν είναι δικός μου χώρος. Εδώ αισθάνομαι αρκετά ασφαλής. Πήραμε την απόφαση να χωρίσουμε με τον Θοδωρή ως σύντροφοι. Είναι αρκετά δύσβατο το μονοπάτι αυτή τη στιγμή. Δεν θέλω να σας πω πολλά, απλά νιώθω την ανάγκη να σας μιλήσω, γιατί όλες αυτές τις μέρες έχετε δείξει απίστευτη αγάπη για μας και σας ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό.

Φωτογραφία Instagram


Ήθελα να σας πω ότι μετά από όλα αυτά τα χρόνια και μετά από μεγάλη προσπάθεια που κάναμε να κρατήσουμε αυτή την οικογένεια με τον πατροπαράδοτο τρόπο ενωμένη, είδαμε ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Αποφασίσαμε ότι σαν ζευγάρι δεν θα είμαστε πια μαζί, θα είμαστε όμως σαν οικογένεια. Οικογένεια αγαπημένη ότι και να γίνει και δυνατοί για τα δύο μας παιδιά που πάντα θα μας κρατάνε μαζί στον ίδιο δρόμο», είπε μεταξύ άλλων στο βίντεο της η Σίσσυ Χρήστιδου.

Δείτε την κοινή τους φωτογραφία από το βράδυ της Ανάστασης:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments