Video

“Αvengers Endgame”: Έσπασε ταμεία παγκοσμίως – Από το πρώτο κιόλας σαββατοκύριακο

“Αvengers Endgame”: Έσπασε ταμεία παγκοσμίως – Από το πρώτο κιόλας σαββατοκύριακο
Το "Αvengers Endgame" κατέρριψε ρεκόρ για το Σαββατοκύριακο σε Κίνα, Βραζιλία, Γαλλία και σε περισσότερες από 35 άλλες αγορές.

Η ταινία με τους σούπερ ήρωες «Avengers Endgame» σπάει τα ρεκόρ στα box office με τις πωλήσεις εισιτηρίων παγκοσμίως να υπολογίζονται στα 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια έως σήμερα, ανακοίνωσε η εταιρεία διανομής Walt Disney Co. Το «Endgame» συγκέντρωσε το εντυπωσιακό ποσό των 350 εκατομμυρίων δολαρίων στις ΗΠΑ και τον Καναδά, τη μεγαλύτερη αγορά ταινιών στον κόσμο.

Το ποσό αυτό ξεπέρασε τις εκτιμήσεις των αναλυτών και το προηγούμενο ρεκόρ των 257,7 εκατομμυρίων δολαρίων που πέτυχε πριν από έναν χρόνο η ταινία «Avengers: Infinity War» Το «Endgame» κατέρριψε ρεκόρ για το Σαββατοκύριακο σε Κίνα, Βραζιλία, Γαλλία και σε περισσότερες από 35 άλλες αγορές, σύμφωνα με τη Disney.

Avengers Endgame: Έκανε spoiler για την ταινία και τον έσπασαν στο ξύλο

Το Avengers Endgame είναι η τελευταία πράξη για του «Εκδικητές» της Marvel. Η ταινία έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες μέρες. Πριν ακόμα κυκλοφορήσει οι συντελεστές ζητούσαν από τον κόσμο που θα παρακολουθήσει ταινία να μη κάνει spoiler σε άλλους.

Το τέλος των Avengers είναι επικό, συγκινητικό και ταυτόχρονα αστείο και είναι άδικο να χαθεί η μαγεία αν γνωρίζεις από πριν τι θα γίνει. Όπως φαίνεται αυτή την άποψη δεν την συμμερίζεται ένας νεαρός άντρας από το Χονγκ Κονγκ.

Ο πρωταγωνιστής της ιστορίας μας, παρακολούθησε το Endgame και βγαίνοντας από την αίθουσα άρχισε να φωνάζει το τέλος της ταινίας στον κόσμο που περίμενε να μπει. Φυσικά αυτή η συμπεριφορά του δεν πέρασε απαρατήρητη.

Ορισμένοι από αυτούς που περίμεναν να δουν την ταινία κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του και σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ τον ξυλοκόπησαν. Μάλιστα όπως φαίνεται και στις παρακάτω φωτογραφίες τον τραυμάτισαν ελαφρά.

Η ταινία ανακοινώθηκε τον Οκτώβριο του 2014 ως Εκδικητές: Ο Πόλεμος της Αιωνιότητας – Μέρος 2. Τον Απρίλιο του 2015 έγινε γνωστό ότι οι αδελφοί Ρούσο θα σκηνοθετήσουν την ταινία, και τον Μάιο του 2016 ανακοινώθηκε ότι οι Κρίστοφερ Μάρκους και Στίβεν ΜακΦίλι θα γράψουν τον σενάριο. Τον Ιούλιο του 2016, η Marvel αναίρεσε τον τίτλο της ταινίας. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον Αύγουστο του 2017 στο Pinewood στούντιο της Ατλάντα στην Fayette της Τζόρτζια, αμέσως μετά τα γυρίσματα της ταινίας Εκδικητές: Ο Πόλεμος της Αιωνιότητας και τελείωσαν τον Ιανουάριο του 2018. Επιπλέον γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στις περιοχές Downtown και Metro της Ατλάντα όπως και στη Νέα Υόρκη. Ο επίσημος τίτλος ανακοινώθηκε τον Δεκέμβριο του 2018.

Η ταινία κυκλοφόρησε στην Ελλάδα στις 24 Απριλίου 2019, σπάζοντας το κινηματογραφικό ρεκόρ πρώτης μέρας προβολής ελληνικά κινηματογραφικά χρονικά.Το ίδιο ρεκόρ κατέρριψε παγκόσμια αλλά και σχεδόν σε κάθε χώρα που προβλήθηκε ανάμεσα τους οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Κίνα, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Αυστραλία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments