Αθλητισμός

Ηλίας Ατματζίδης: Δύσκολες ώρες για τον παλαίμαχο παίκτη της ΑΕΚ

Ηλίας Ατματζίδης: Δύσκολες ώρες για τον παλαίμαχο παίκτη της ΑΕΚ
Ο Ηλίας Ατματζίδης περνάει δύσκολες μέρες τον τελευταίο καιρό.

Ο Ηλίας Ατματζίδης είναι μια από τις πιο αγαπημένες μορφές της σύγχρονης ιστορίας της ΑΕΚ. Ο παλαίμαχος γκολκίπερ πέρασε σχεδόν όλη του την ποδοσφαιρική καριέρα φορώντας τον δικέφαλο αετό στο στήθος. Μετά το τέλος της καριέρας του επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς του.

Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής έχει αναλάβει πόστο στις ακαδημίες του συλλόγου. Συχνά πυκνά στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook σχολιάζει τα τεκταινόμενα της ομάδας. Πάντα με τον δικό του ιδαιέτερο τρόπο που είχε και όταν έπαιζε ποδόσφαιρο.

Ηλίας Ατματζίδης: Θρηνεί για τον χαμό του πατέρα του

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας περνάει δύσκολες ώρες μέσα στην περίοδο των γιορτών. Ο Ηλίας Ατματζίδης μπήκε σε περίοδο πένθους καθώς έχασε τον αγαπημένο του πατέρα. Χιλιάδες οπαδοί της ΑΕΚ έστειλαν τα συλλυπητήρια τους στον “Άτμα” από το Facebook.

Φυσικά, η ΠΑΕ ΑΕΚ με ανακοίνωση της είπε τα δικά της συλλυπητήρια για την απώλεια του Ηλία Ατματζήδη. “Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και σύσσωμη η κιτρινόμαυρη οικογένεια εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στον παλαίμαχο τερματοφύλακα της ομάδας μας και προπονητή στα τμήματα υποδομής, Ηλία Ατματσίδη, για την απώλεια του πατέρα του, Κωνσταντίνου.”, ανέφερε το ποστ της ΠΑΕ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments