Αθλητισμός

Τουρκία: Τροχαίο με παίκτες της Αλάνιασπορ – Νεκρός ο Σουράλ

Τουρκία: Τροχαίο με παίκτες της Αλάνιασπορ – Νεκρός ο Σουράλ
Συγκλονισμένος ο κόσμος του ποδοσφαίρου για το θάνατο του 28χρονου ποδοσφαιριστή της Αλάνιασπορ.

Τουρκία: Ο Τσέχος διεθνής επιθετικός της Αλάνιασπορ, Γιόζεφ Σουράλ σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, στο οποίο ενεπλάκη το μίνι λεωφορείο που μετέφερε παίκτες από το σύλλογο, ενώ επέστρεφε από ένα εκτός έδρας αγώνα της ομάδας, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Τουρκίας. Η αποστολή της Αλάνιασπορ επέστρεφε μετά την εκτός έδρας αναμέτρησης με την Καϊσερισπορ όταν ένα από τα βαν που νοίκιασαν οι ποδοσφαιριστές ανετράπη από την πορεία του με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά επτά από τους επιβαίνοντες.

Τραυματίστηκε ο Τζάλμα Κάμπος που μέχρι το καλοκαίρι βρισκόταν στον ΠΑΟΚ. Οι υπόλοιποι επιβαίνοντες στο mini-bus, ήταν οι Κόκερ, Ντζάλμα Κάμπος (πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ), Μπαϊάνο, Σισέ, Γουέλινγκτον και Σάκι. Μέσα στο βαν δεν ήταν ούτε ο Βιγιαφάνιες(πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού), ούτε και ο Ελληνας διεθνής Γιώργος Τζαβέλας. Ο πρόεδρος της Αλάνιασπορ, Χασάν Τσαβούσογλου, ήταν εκείνος που γνωστοποίησε την δυσάρεστη είδηση.

Ο Σουράλ , πέθανε στο νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκαν και έξι από τους συμπαίκτες του, τραυματισμένοι μετά τη συντριβή. Οι επτά παίκτες της Αλάνιασπορ είχαν νοικιάσει ένα μίνι λεωφορείο VIP για να επιστρέψουν μετά την χθεσινή ισοπαλία (1-1) με την Καϊσερίσπορ, όπως ανέφερε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Τουρκίας Anadolu.

Κοιμήθηκαν και οι δύο οδηγοί

Η αστυνομία από την πρώτη στιγμή έχει ξεκινήσει τις έρευνες για να διαπιστώσει τα αίτια της τραγωδίας. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά οι ποδοσφαιριστές νοίκιασαν το μίνι βαν για να τους μεταφέρει από το Καϊσέρι όπου διεξήχθη ο αγώνας στην Αλάνια.

Πρόκειται για μία απόσταση περίπου 600 χιλιομέτρων. Η τραγική ειρωνεία της υπόθεσης είναι πως το ατύχημα σημειώθηκε μόλις πέντε χιλιόμετρα πριν άπαντες φτάσουν στον προορισμό τους. Το βαν είχε μέσα δύο οδηγούς, αλλά όπως φαίνεται κοιμήθηκαν αμφότεροι. Για την ακρίβεια ο αναπληρωματικός οδηγός είχε πέσει για ύπνο ώστε να ξεκουραστεί, ενώ εκείνος που οδηγούσε κοιμήθηκε στο τιμόνι. Αμφότεροι βρίσκονται εκτός κινδύνου και η αστυνομία έχει πάρει ήδη καταθέσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments