Τεχνολογία

Sony: Αρνητικό ρεκόρ πωλήσεων για την γνωστή εταιρία

Sony: Αρνητικό ρεκόρ πωλήσεων για την γνωστή εταιρία
Η Sony έκανε αρνητικό ρεκόρ πωλήσεων μέσα στο πρώτο οικονομικό τρίμηνο του 2019.

Η Sony μπορεί να είναι μια από τις πιο μεγάλες εταιρίες στον χώρο της τεχνολογίας, ωστόσο δεν περνάει την καλύτερη της φάση. Τα smarphone της δεν είναι μέσα σε αυτά που επιλέγουν οι χρήστες των Android. Αυτό επιβεβαιώθηκε και στα νούμερα της.

Η γνωστή εταιρία ανακοίνωσε τον οικονομικό της απολογισμό μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2019. Σύμφωνα με το Xperia Blog, κατάφερε να πουλήσει μόλις 1.1 εκατομμύριο smartphones στο πρώτο τρίμηνο του 2019, ενώ οι συνολικές πωλήσεις των 12 μηνών είναι οι μισές του προηγούμενου έτους, με μόλις 6.5 εκατομμύρια συσκευές.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

All the top tech. All in your pocket. #Xperia

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sony (@sony) στις

Sony: Σε ελεύθερη πτώση οι πωλήσεις

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αρχή του οικονομικού έτους , η Sony περίμενε να πουλήσει 10 εκατομμύρια συσκευές, νούμερο που διαρκώς αναθεωρούσε προς τα κάτω στη διάρκεια του έτους, σε 9 εκατομμύρια και 7 εκατομμύρια. Όλα αυτά δείχνουν τις δύσκολες ώρες που περνάει η εταιρία.

Αυτό μπορεί να επιβεβαιωθεί αν κάποιος κάτσει και συγκρίνει τα νούμερα που είχε η Sony τα τελευταία χρόνια. Αποκορύφωμα είναι αν σκεφτεί κανείς τι είχε καταφέρει μέσα στο 2014.

Το 2014 είχε φτάσει τις 40 εκατομμύρια πωλήσεις. Είναι εύκολο να καταλάβει κανείς το χτύπημα που έχει δεχθεί η εταιρία στην αγορά των smartphones. Η Sony προσπαθεί να σώσει ότι μπορεί με περικοπές τμημάτων και προσωπικού, έχει μειώσει κατά 50% τα λειτουργικά της έξοδα, αλλά συνεχίζει να λειτουργεί με απώλειες $869 εκατομμυρίων έως τώρα, με το μέλλον της εταιρίας να φαντάζει ζοφερό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments