Video

MasterChef: Απολαυστικό video από τα backstage

MasterChef: Απολαυστικό video από τα backstage
Τι κάνουν οι κριτές του MasterChef όταν δεν γράφουν οι κάμερες.

Οι απρόσιτοι και σοβαροί κριτές του MasterChef είναι εντελώς διαφορετικοί πίσω από τις κάμερες. Ο Πάνος Ιωαννίδης ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο που μόλις το δείτε στα ξεκαρδιστείτε στα γέλια και σίγουρα θα δείτε ποιοι είναι τα πραγματικά… πειραχτήρια του διαγωνισμού μαγειρικής. Το βίντεο είναι από τα διαλείμματα των κριτών από τα γυρίσματα όπου οι τρεις τους κάνουν ό,τι μπορεί να φανταστεί ο καθένας. Χορεύουν, τραγουδούν, πειράζουν ο ένας τον άλλον… Φτάνουν στο σημείο να παίξουν μέχρι και μαξιλαροπόλεμο. Το περισσότερο γέλιο όμως έρχεται από τα… δεινά που περνάει ο κ. Κουτσόπουλος,ο οποίος πέφτει θύμα των δύο άλλων κριτών του MasterChef.

Δείτε το παρακάτω απολαυστικό βίντεο από τα διαλείμματα του MasterChef:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

What happens during our break?!!! #masterchefgr @scontizas @chef_koutsopoulosleonidas @masterchefgr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panos Ioannidis (@ioannidispanos) στις

MasterChef: Πότε επιστρέφει ο διαγωνισμός μαγειρικής

Αυτές τις μέρες όλοι οι άνθρωποι απολαμβάνουν τις διακοπές του Πάσχα. Αυτό σημαίνει ότι και τα τηλεοπτικά προγράμματα κάνουν μια μικρή παύση. Στην περίπτωση του reality μαγειρικής αυτή κρατάει για λίγες μέρες. Παρά το γεγονός πως ο ανταγωνισμός είναι μηδαμινός αυτή την περίοδο, οι άνθρωποι του Star πήραν την απόφαση να το βάλουν στον πάγο. Με αυτόν τον τρόπο θέλουν να κρατήσουν “ζεστό” το κοινό για τη συνέχεια που έρχεται και αναμένεται να υπάρξουν πολλές ανατροπές.

Μετά το επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης, επιστρέφει στις οθόνες μας την Τετάρτη 1 Μαΐου με ολοκαίνουργιο επεισόδιο. Σε αυτό αναμένεται να δούμε μια ομαδική δοκιμασία που δεν μοιάζει με καμία άλλη στο παρελθόν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments