Αθλητισμός

ΑΕΚ: Το προφίλ του Γεβγέν Μακαρένκο

ΑΕΚ: Το προφίλ του Γεβγέν Μακαρένκο
Η ΑΕΚ φέρεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Γεβγέν Μακαρένκο της Άντερλεχτ.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε επαφές με την Άντερλεχτ για την απόκτηση του Όγκνιεν Βράνιες. Ωστόσο ο Βόσνιος δεν είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής των “μοβ” που απασχολεί την “Ένωση”. Η ομάδα του Βελγίου βρίσκεται σε διαδικασία ανανέωσης και αρκετοί παίκτες είναι υπό παραχώρηση.

Ένα από τα ονόματα που έχουν παίξει έντονα στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ είναι αυτό του Γεβγέν Μκαρένκο. Πρόκειται για τον Ουρκανό κεντρικό μέσο που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία στην Ντιναμό Κιέβου. Μάλιστα, ο Νίκος Λυμπερόπουλος είχε προσπαθήσει να τον πάρει στον Παναθηναϊκό το 2017.

ΑΕΚ: Τα δεδομένα για τον Μακαρένκο

Με σημερινό δημοσίευμα της η εφημερίδα Sportime δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για την εξέλιξη της υπόθεσης, αλλά και για την μανατζερική στέγη του ποδοσφαιριστή.

“Ένας ποδοσφαιριστής που έδιναν άνετα οι Ουκρανοί και ο Λυμπερόπουλος τον ήθελε για την θέση του αριστερού μπακ στο «τριφύλλι». Τώρα, τον θέλει για την ΑΕΚ, αφού αυτό είναι το μαγαζί που εργάζεται πλέον. Μόνη διαφορά πως ο Μακαρένκο παίζει πλέον στον άξονα και έχει εξαιρετικό αριστερό πόδι.

Κάτι που λείπει από την ομάδα και ο 28χρονος Ουκρανός μπορεί να προσφέρει και να καλύψει την ατέλειες που υπάρχουν εκεί. Ούτε ο Σιμόες, ούτε ο Γαλανόπουλος μπορούν να δημιουργήσουν στην επίθεση, κακά τα ψέματα. Η στήλη «Παρασκήνια» του Sportime, αποκαλύπτει πως στην Ένωση, υπάρχει η πρόθεση να τον ζητήσει ως δανεικό για έναν χρόνο (οι απολαβές του θα είναι 400.000 καθαρά), με όψιον αγοράς στα 2 εκατομμύρια.

Ένα αξιοσημείωτο στην περίπτωση του Μακαρένκο, είναι πως ανήκει στην ίδια εταιρία που ανήκει και ο Τσιγκρίνσκι. Οπότε δεν αποκλείεται να έχει βάλει και αυτός το… χεράκι του στην περίπτωση (και αν όχι, μπορεί εύκολα να το κάνει, αφού θα έχει και έναν συμπατριώτη του στην ομάδα). Ο Μακαρένκο σε 20 ματς έχει δύο ασίστ και σύμφωνα με την στήλη, ο Φραν Άρνεσεν δεν είναι αρνητικός στο να παραχωρήσει τον παίκτη στον «δικέφαλο».

Το θέμα είναι πως η Άντερλεχτ είναι σε αναζήτηση προπονητή για την νέα σεζόν. Και από εκείνον που θα πάρει την δουλειά, θα εξαρτηθεί το αν θα γίνει το deal τελικά ή όχι” ανέφερε το δημοσίευμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments