Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Τα “θέλω” του Δώνη για το ρόστερ της νέας σεζόν

Παναθηναϊκός: Τα “θέλω” του Δώνη για το ρόστερ της νέας σεζόν
Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να φέρει τουλάχιστον έξι παίκτες ενδεκάδας για να ικανοποιήσει τα θέλω του Γιώργου Δώνη.

Ο Παναθηναϊκός πέρασε μια από τις πιο δύσκολες σεζόν της ιστορίας του. Η απαγόρευση μεταγραφών και το -6 έκαναν δύσκολη τη ζωή του Γιώργου Δώνη. Αυτό δεν εμπόδισε τον Έλληνα τεχνικό να παρουσιάσει ένα αξιόμαχο σύνολο που κατά καιρούς έπαιξε και καλό ποδόσφαιρο.

Η χρονιά οδεύει προς το τέλος της και οι “πράσινοι” πρέπει να ξεκινήσουν ήδη το χτίσιμο για τη νέα σεζόν. Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να πάρει κανονικά άδεια και θα μπορεί να κάνει μεταγραφές. Βέβαια το οικονομικό πρόβλημα δεν θα επιτρέψει πολλές σπατάλες.

Παναθηναϊκός: Αυτούς θέλει ο Δώνης

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Πράσινη” ο Γιώργος Δώνης έχει εισηγηθεί την απόκτηση 6-7 παικτών για το ρόστερ της νέας σεζόν. Οι περισσότεροι από αυτούς θα προορίζονται για την βασική ενδεκάδα.  Η προτεραιότητα του έμπειρου τεχνικού είναι από την μέση και μπροστά.

Ο Δώνης έκρινε πως στις θέσεις της επίθεσης εντοπίζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα. Το “τρένο” πιστεύει πως θα χρειαστεί περισσότερες ποιοτικές λύσεις στην γραμμή κρούσης. Βέβαια υπάρχει μια σημαντική παράμετρος σε όλα αυτά. Να ξεκαθαριστεί ποιο θα είναι το μπάτζετ της ομάδας.

Ο Γιώργος Δώνης έχει ξεκαθαρίσει σε πολλές περιπτώσεις πως δεν θα δώσει το “ΟΚ” αν δεν είναι σίγουρος για κάποιον ποδοσφαιριστή. Με αυτόν τον τρόπο ο κόουτς του Παναθηναϊκού θέλει να αποφύγει να φορτώσει την ομάδα με ένα συμβόλαιο παίκτη που δεν θα έχει την ανάλογη προσφορά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments