Lifestyle

Μπραντ Πιτ: Το απίθανο δώρο που έκανε στην Τζένιφερ Άνιστον για τα γενέθλιά της

Μπραντ Πιτ: Το απίθανο δώρο που έκανε στην Τζένιφερ Άνιστον για τα γενέθλιά της
Ο Μπραντ Πιτ αποφάσισε να κάνει δώρο μια... έπαυλη στην Τζένιφερ Άνιστον και εύλογα αναρωτιόμαστε τι θα έκανε αν ήταν ακόμα ζευγάρι μαζί της.

Ο Μπραντ Πιτ θέλει πίσω την Τζένιφερ Άνιστον και το δείχνει. Με κάθε τρόπο. Μα κυρίως με το τελευταίο δώρο που αποφάσισε να της κάνει. Ένα δώρο αξίας αξίας 79 εκατομμυρίων δολαρίων. Ναι καλά διαβάσατε. Η πρώην σύντροφός του έκλεισε τα 50 της χρόνια και ο Μπραντ Πιτ αποφάσισε πως αυτό που πρέπει να της δωρίσει είναι μια… έπαυλη.

Στο πάρτι της Τζένιφερ, αυτός που έκλεψε τις εντυπώσεις – πέρα από την εορτάζουσα οικοδέσποινα – ήταν φυσικά ο Μπραντ Πιτ. Και η είδηση του δώρου έσκασε στην εκδήλωση σαν βόμβα: μία υπερπολυτελής κατοικία αξίας 79 εκατομμυρίων δολαρίων στο Μπέβερλι Χιλς! Στη γιορτή παρέστησαν οι πάντες –από τον Τζορτζ και την Αμάλ Κλούνεϊ ως τη Ριζ Γουίδερσπουν, τον Ορλάντο Μπλου, τη Σάντρα Μπούλοκ, τη Γκουίνεθ Πάλτροου, τη Σίντι Κρόφορντ και άλλους, οι οποίοι συνέρρευσαν για να γιορτάσουν την κολλητή τους που γίνονταν 50 χρόνων.

Ωστόσο, κανείς δεν ήξερε έως τώρα ποιο ήταν το δώρο του Μπραντ Πιτ προς την πρώην του. Έως ότου μια κοινή φίλη των δύο σταρ αποφάσισε να ανοίξει το στόμα της. Και τι είπε; Ότι η Τζένιφερ πήρε πολύ βαριά την απώλεια του σπιτιού που είχαν αγοράσει με τον Μπραντ στο Μπέβερλι Χιλς, το οποίο είχε πουληθεί τότε (2005) στο πλαίσιο του οικονομικού διακανονισμού για το διαζύγιο. Ήταν το σπίτι των ονείρων της και το γεγονός ότι αναγκάστηκε να το αποχωριστεί είχε ακόμα πιο βαρύ το πένθος του χωρισμού.

Η έπαυλη – δώρο του Μπραντ Πιτ στην Τζένιφερ Άνιστον


Μένει να δούμε αν αυτό το δώρο θα συνοδεύεται και από επανασύνδεση του ζευγαριού. Άλλωστε οι φήμες κυκλοφορούν εδώ και καιρό. Συγκεκριμένα, από τότε που ο Μπραντ Πιτ χώρισε με την Αντζελίνα Τζολί. Τότε ήταν που ξεκίνησαν τα media στην Αμερική να λένε πως ο… γόης του Χόλιγουντ θέλει πίσω την Τζένιφερ Άνιστον και θα κάνει τα πάντα για να την κατακτήσει και πάλι. Κι όταν λένε τα πάντα, μάλλον το… εννοούν. Διαφορετικά θα της έπαιρνε ένα άλλο δωράκι. Έτσι δεν είναι Μπραντ;

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments