Πολιτική

Νοτοπούλου: Το photoshop που “έριξε” το ίντερνετ

Νοτοπούλου: Το photoshop που “έριξε” το ίντερνετ
Viral έγινε στο ίντερνετ μια φωτογραφία της Κατερίνας Νοτοπούλου.

Viral έγινε στο ίντερνετ μια φωτογραφία της Κατερίνας Νοτοπούλου, καθώς σύμφωνα πάντα με τους χρήστες του Twitter, “έσβησε” κάθε μικρή ατέλεια και εμφανίστηκε με πορσελάνινη επιδερμίδα, «γκρεμίζοντας» τη φυσικότητα της φωτογραφίας. Πολλοί ήταν αυτοί που σχολίασαν ιδιαιτέρως μία απίστευτη λεπτομέρεια που παρατήρησαν στο πρόσωπό της και όπως δήλωσαν στα tweet τους είναι η απόδειξη ότι το παράκανε με το photoshop.

Συγκεκριμένα, οι χρήστες του twitter, όχι μόνο έριξαν τα «φαρμακερά» τους σχόλια, αλλά ανακάλυψαν και την απίστευτη λεπτομέρεια με την «φτιαγμένη» βλεφαρίδα, που βγαίνει μπροστά από τα μαλλιά της. «Όλες βάζουμε φίλτρα, αλλά όχι του απορροφητήρα», έγραψε με πολύ χιούμορ μία χρήστης του twitter.

Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης

Πως σχολιάστηκε στο twitter

Notopolitan: Το… ανορθόγραφο κοκτέιλ της Νοτοπουλου

Με κοκτέιλ… Νοτοπόλιταν υποδέχθηκε η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, τους παρευρισκόμενους στα εγκαίνια του εκλογικού της κέντρου, επί της οδού Αγίας Σοφίας 40, στη Θεσσαλονίκη. Σε μπαρ που είχε στηθεί εντός του κέντρου η υποψήφια δήμαρχος για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019 προσέφερε το δικό της κοκτέιλ. Μια μίξη βότκας, γρεναδίνης, αχλαδιού και τζίντζερ για να ευχαριστήσει τα στελέχη και τους φίλους της παράταξης που είχαν κατακλύσει τον χώρο. Στην ανάρτησή της όμως στο Instagram, η Κατερίνα Νοτοπούλου, ωστόσο υπέπεσε σε ορθογραφικό λάθος γράφοντας «coctail», αντί για cocktail που είναι το σωστό.

Η ανορθόγραφη ανάρτηση

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments