Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Αγωγή στην ΚΕΔ για τον ορισμό του Αναστόπουλου

Ολυμπιακός: Αγωγή στην ΚΕΔ για τον ορισμό του Αναστόπουλου
Ολυμπιακός: Μετά τον άκυρο ορισμό του Παναγιώτη Αναστόπουλου στο Ολυμπιακός-Προμηθέας, οι Ερυθρόλευκοι είναι έτοιμοι να τραβήξουν στα άκρα την υπόθεση.

H διαδικασία που ακολούθησε η ΚΕΔ για τον ορισμό του Παναγιώτη Αναστόπουλου στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα είναι άκυρη. Όπως αναφέρει to10.gr, στην τελευταία συνεδρίαση της ΚΕΔ αποχώρησε ο Συμεωνίδης, οπότε τον ορισμό/κλήρωση – παρωδία έκαναν ο Κώστας Κορομηλάς και ο Κυριάκος Ταβουλαρέας.

Με αποτέλεσμα μόλις δύο από τα πέντε μέλη της ΚΕΔ να προχωρούν στην απόφαση-πρόκληση σχετικά με τον ορισμό του Αναστόπουλου στο ματς των Πειραιωτών για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος Γεγονός που δεν έμεινε και απαρατήρητο και από την ΚΑΕ Ολυμπιακός. Οι Ερυθρόλευκοι «βράζουν» για τον τρόπο που διεξήχθη η διαδικασία και θα προχωρήσουν ένα βήμα παρακάτω την υπόθεση.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός αναμένεται να κινηθεί δικαστικώς κατά της ΚΕΔ καταθέτοντας αγωγή για τον τρόπο που έγινε η κλήρωση, δείγμα του ότι δεν πρόκειται να αφήσουν τόσο εύκολα την υπόθεση. Θα το τραβήξει στα άκρα και δεν θα ηρεμήσει εάν δεν δικαιωθεί. Οι Ερυθρόλευκοι έχουν σκοπό να… ρίξουν το σάπιο σύστημα της ομοσπονδίας, είναι δεδομένο ότι δεν πρόκειται να υποχωρήσουν των απόψεών τους και οι επόμενες ημέρες αναμένεται να είναι «καυτές» αναφορικά με τον χώρο του ελληνικού μπάσκετ.

Ο Αναστόπουλος έχει οριστεί και στο Κάλεβ – Ούνιξ

O Έλληνας διαιτητής είχε κανονίσει να διευθύνει παιχνίδι της Βαλτικής Λίγκας, με την σύμφωνη γνώμη της ΚΕΔ, η οποία βέβαια στη συνέχεια τον όρισε στο Ολυμπιακός-Προμηθέας. O Έλληνας ρεφερί πιάστηκε… εξ απήνης, αφού παρότι ακουγόταν διαρκώς ότι υπάρχει πιθανότητα να οριστεί σε αυτό το ματς, ήδη είχε κανονίσει να διαιτητεύσει παιχνίδι της Βαλτικής Λίγκας.

Βέβαια αυτό διόλου… άγχωσε την ΚΕΔ, η οποία τον έβαλε στο ματς των Ερυθρόλευκων στο ΣΕΦ, αψηφώντας το γεγονός πως πρέπει να διευθύνει στην Εσθονία το παιχνίδι ανάμεσα στην Κάλεβ Ταλίν και την Ουνίξ για τα playoffs της VTB League. Το πιο οξύμωρο στην υπόθεση είναι ότι η ΚΕΔ ήταν ενημερωμένη για το συγκεκριμένο θέμα, την ώρα που και ο ίδιος ο Αναστόπουλος είχε τα εισιτήρια στα χέρια του για το Ταλίν.

Βέβαια όπως φάνηκε η επιτροπή, υπό την πίεση των καταστάσεων, αποφάσισε να καταστρατηγήσει την συγκεκριμένη συμφωνία και τον όρισε στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Με άλλα λόγια ο Παναγιώτης Αναστόπουλος πρέπει να είναι σε δύο παιχνίδια ταυτόχρονα! Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε από την ΚΕΔ, με την φαρσοκωμωδία να συνεχίζεται, αφού υπό αυτές τις συνθήκες, ο Έλληνας διαιτητής πρέπει να μεταβεί στο Ταλίν για να διευθύνει την αναμέτρηση ανάμεσα στην Κάλεβ και την Ούνιξ του Δημήτρη Πρίφτη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments