Μedia

MasterChef spoiler: Αυτή η παίκτρια αποχωρεί – Προδόθηκε από το κινητό της

MasterChef spoiler: Αυτή η παίκτρια αποχωρεί – Προδόθηκε από το κινητό της
MasterChef spoiler: Μια διαρροή δείχνει ποια παίκτρια έχει αποχωρήσει από το reality μαγειρικής.

MasterChef spoiler: Το πρόσφατο επεισόδιο στο reality μαγειρικής τα είχε όλα. Ανακοίνωση του αποτελέσματος της ομαδικής, αγώνισμα ασυλίας, αλλά και πολλά δάκρυα. Η Ασημίνα δεν μπόρεσε να κερδίσει την ασυλία και όταν κατάλαβε ότι θα παλέψει με την Ιωάννα δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυα της.

«Πιο πολύ βλέπουν το έξω μου παρά το μέσα μου, ότι πιο πολύ ασχολούμαι με τα μαλλιά μου παρά με τις κατσαρόλες. Αν ήθελα να ασχοληθώ μόνο με τα μαλλιά μου θα πήγαινα σε άλλο πρότζεκτ», ήταν τα λόγια της μπροστά στην κάμερα.

View this post on Instagram

Οι τρεις κριτές του #MasterChefGR ετοιμάζονται να δοκιμάσουν τα πιάτα των ομάδων. Θα βαθμολογήσουν την ιδέα, την εμφάνιση και φυσικά τη γεύση! @starchanneltv #StarChannelTv @scontizas @chef_koutsopoulosleonidas @ioannidispanos

A post shared by MasterChef GR (@masterchefgr) on

MasterChef spoiler: Η διαρροή που δείχνει…Ασημίνα

Σύμφωνα με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε» ένας ακόμα παίκτης βρίσκεται εκτός reality, κάτι που επιβεβαιώνει το γεγονός πως άνοιξε χθες το κινητό του. Είναι εκτός και το αποκάλυψε η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής.

Ποια είναι αυτή; Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η παίκτρια που αποχωρεί είναι η Ασημίνα καθώς είναι πλέον ενεργή στο viber. Θυμίζουμε ότι η παραγωγή απαγορεύει ρητά την χρήση κινητών τηλεφώνων όσο οι διαγωνιζόμενοι βρίσκονται μέσα στο σπίτι του MasterChef.

Ένα πιάτο αντιγραφής από τον guest σεφ Βασίλη Μουρατίδη, θα είναι εκείνο, που θα καθορίσει το αποτέλεσμα. Ο εξώστης ξαναζωντανεύει για άλλη μια φορά και τα πνεύματα διχάζονται, αφού οι δυο διαγωνιζόμενοι είναι εξίσου ικανοί μάγειρες. Μένει να δούμε να θα επιβεβαιωθούν όλα τα παραπάνω.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments