Video

Survivor 3: Ντέρμπι για γερά νεύρα και νίκη για την Άσπρη ομάδα (vids)

Survivor 3: Ντέρμπι για γερά νεύρα και νίκη για την Άσπρη ομάδα (vids)
Survivor: Μεγάλη ένταση στο αγώνισμα επάθλου το βράδυ της Πέμπτης. Πολλά νεύρα λόγω έλλειψης φαγητού.

Μεγάλη ένταση στο αγώνισμα επάθλου το βράδυ της Πέμπτης στο Survivor που προβάλλεται στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Η άσπρη ομάδα μετά την ήττα της Τετάρτης και την ένταση ανάμεσα στους Τούρκους παίκτες, πήγε αποφασισμένη στον στίβο μάχης, για να δώσουν το 100% όλοι οι παίκτες για το έπαθλο. Το φαγητό είναι αυτό που λείπει πολύ στους παίκτες της ομάδας, με αποτέλεσμα τα νεύρα να φέρνουν εντάσεις.

Το αγώνισμα της Πέμπτης, ήταν για γερά νεύρα. Η άσπρη ομάδα κατάφερε από την αρχή να πάρει το προβάδισμα, αλλά δεν έλειψαν τα απρόοπτα, αφού ο Κυριάκος Πελεκάνος είχε ένα μικρό ατύχημα, με αποτέλεσμα να τον αφήσει λίγο πίσω. Η άσπρη ομάδα κατάφερε να κερδίσει το έπαθλο φαγητού με σκορ 10-6. Στο κουίζ επιβίωσης νικήτρια ήταν η Μαύρη ομάδα.

Survivor 3: Η απίστευτη αποκάλυψη του Κυριάκου για τις μηχανορραφίες του Χικμέτ στη Σαμπριέ

Οπως αποκάλυψε ο Κυριάκος Πελεκάνος, ο Χικμέτ πρότεινε την προηγούμενη εβδομάδα να χάσουν επίτηδες την ασυλία για να βγάλουν υποψήφια την Σαμπριέ. «Την προηγούμενη εβδομάδα που ήταν οι ασυλίες, οι Έλληνες ήμασταν κάθετοι ότι παίζουμε για να κερδίσουμε. Ο Χικμέτ είχε εκφράσει την επιθυμία να χάσουμε την ασυλία ώστε να βγάλουμε υποψήφια την Σαμπριέ.

Εμένα με βρίσκει αντίθετο γιατί και να χάσουμε την ασυλία και να μπει η Σαμπριέ υποψήφια δεν σημαίνει ότι θα φύγει. Το 2017, απ’ ότι μου είπαν τα παιδιά, βγήκε 12 φορές υποψήφια, άρα δεν μου λέει κανείς ότι θα φύγει. Ισα ίσα μπορεί να χάσω έναν συμπαίκτη, ο οποίος είναι σημαντικός, όπως η Μπουσρά ή ο Οκάι. Αυτοί, ουσιαστικά, μένουν γιατί δεν θα βγει υποψήφιος ούτε ο Χικμέτ, ούτε ο Μπορά, ούτε η Σεντά», είπε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος. O Κυριάκος έχει μοιραστεί τους προβληματισμούς τους και με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Από ‘κει και πέρα, όσον αφορά τον τελικό του Survivor οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα γίνει στις αρχές Ιουλίου. Σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα, θα πραγματοποιηθούν δύο τελικοί, ένας στην Ελλάδα και ένας στην Τουρκία. Και θα έχουμε δύο νικητές. Εκείνο που δεν έχει ξεκαθαριστεί είναι αν το έπαθλο θα είναι 100.000 ευρώ και για τους δύο ή αν θα ανέβει στις 200.000 ευρώ, με τον καθένα να παίρνει από 100.000.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments