Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (3/5/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (3/5/19)
Αναλυτικές ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή (3/5/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (3/5/19).

ζώδια σήμερα κριός

Μπορεί να νιώθεις πως η υπομονή σου δοκιμάζεται αυτό το διάστημα, αλλά είναι σημαντικό να βλέπεις τα ερωτικά σου θέματα, όπως ακριβώς είναι. Η καλοσύνη και η συμπόνια είναι το εισιτήριό σου, για να δημιουργήσεις μια ευχάριστη εξέλιξη και θα υιοθετήσεις περισσότερο μια στάση ευγνωμοσύνης…. για να αντικαταστήσεις ακόμη και την ελάχιστη απαισιοδοξία, που ίσως υπάρχει κάπου μέσα σου. Το ‘χεις!

ζώδια σήμερα ταύρος

Η σχέση σου, θα μπορούσε να εξελιχθεί από ευχάριστη και προβλέψιμη…σε κάτι βαθύτερο και ίσως ακόμα πιο πνευματικό. Δεν θα είναι απαραίτητα μια σύνδεση ψυχών…., αλλά μια συνάντηση μυαλών. Που θα επιβεβαιώσει, ότι ένα συγκεκριμένο άτομο μοιράζεται το όραμά σου για μια βαθιά και σταθερή σχέση. Άφησε να συνεχίσει να εξελίσσεται αυτό που ξεδιπλώνεται, γιατί αυτή η βαθμιαία διαδικασία, μπορεί να είναι δυναμικά μετασχηματιστική – και αισθησιακή – αν το επιτρέψεις.

ζώδια σήμερα δίδυμοι

Το να εκφράζεσαι δυναμικά κι έντονα, δεν πρέπει να συγχέεται με την επιθετικότητα. Ο εραστής σου, θέλει να ξέρει ότι εννοείς αυτό που λες, αλλά είναι σημαντικό να αποδεχτείς τα όρια που υπάρχουν ανάμεσα στο πάθος και την αγωνία. Βλέποντάς σε τόσο αποφασισμένη, να προσπαθείς να επιβάλλεις τις απόψεις σου, ο εραστής σου θα εξαφανιστεί…..αν είσαι πολύ αιχμηρή και ορμητική.

ζώδια σήμερα καρκίνος

Θέλοντας μια σχέση να έχει περισσότερο νόημα, κατεύθυνση ή ένα σαφώς καθορισμένο μέλλον, θα απαιτήσει από σένα μια δέσμευση μ’ ένα βαθύτερο τρόπο. Ίσως να θελήσεις να το κάνεις αυτό, αλλά τι γίνεται με σένα και τον εραστή σου? Μπορείς να δεις πώς η τρέχουσα κατάσταση, σου προσφέρει άνεση και σταθερότητα. Αλλά αν ζητάς περισσότερο βάθος και σταθερότητα, τότε ίσως είναι καιρός να αφήσεις τη ζώνη άνεσης και να ρισκάρεις.

ζώδια σήμερα λέων

Θα βρεθείς ανάμεσα, στο «παίζοντας εκ του ασφαλούς» και στην άκαμπτη προσκόλλησή σου, σε ό,τι είναι οικείο και άνετο στη σχέση σου. Η αποδυνάμωση της αίσθησης της περιπέτειας, μπορεί να εξαλείψει και τα δύο. Ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σου, ένα ευχάριστο αποτέλεσμα σε περιμένει, αν δεχτείς ν’ αλλάξει ό,τι έχει ρουτινιάσει. Αν κάποιος μπορεί να γίνει σέξι και αυθόρμητος αυτή τη στιγμή….είσαι εσύ! Και μπορείς να δημιουργήσεις ένα νέο επίπεδο ρομαντισμού στην ερωτική σου σχέση!

ζώδια σήμερα παρθένος

Θα έχεις επιφυλάξεις σήμερα, για να υποκινήσεις μια συζήτηση με τον εραστή σου. Αλλά αν διαλέξεις να μιλήσεις με ειλικρίνεια κι ευαισθησία, τότε δε θ’ αποτύχεις να τον συγκινήσεις ερωτικά. Αυτό που δεν θέλει να ακούσει ο εραστής σου, είναι να του υποδείξεις, πώς θα συνεχίσουν από τώρα και στο εξής, ορισμένες περιστάσεις. Βεβαιώσου πως ό,τι συζητηθεί, δε θα είναι μονόπλευρο…. αλλά θα συμφωνηθεί και από τους δυο σας, με δίκαιο τρόπο.

ζώδια σήμερα ζυγός

Ίσως θελήσεις να τακτοποιήσεις ένα πρόβλημα στη σχέση σου σήμερα. Αυτό μπορεί να συνεπάγεται την επιστροφή σε μια δύσκολη συζήτηση, που είχε μείνει ανοιχτή στο παρελθόν. Όσα θυμάσαι εσύ γι’ αυτό το θέμα, μπορεί να είναι ακριβέστερα στο μυαλό σου, από ό,τι στο μυαλό του αγαπημένου σου… οπότε αν θέσεις εσύ αυτό το θέμα για συζήτηση, μην είσαι ανυπόμονη. Να είσαι όσο περισσότερο υπομονετική γίνεται ή ν’ ανακτήσεις περισσότερο έδαφος από όσο θεωρείς, πως θα είναι απαραίτητο.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Μια περίοδος αβεβαιότητας στη συναισθηματική ζωή σου, θα μπορούσε τελικά να φθάνει στο τέλος της. Η αίσθηση αυτή θα σε ωθήσει να αναλάβεις την πρωτοβουλία με έναν τρόπο που καθυστέρησες να κάνεις… και να κλείσεις μ’ αυτό που ήταν ασαφές ή αβέβαιο. Ο εραστής σου μπορεί να θεωρεί, πως αυτό που εσύ βλέπεις σαν αβέβαιο ή ανεπίλυτο…είναι ήδη συμφωνημένο. Δήλωσε την άποψή σου μ’ ευαισθησία και ξεκαθάρισε το θέμα, ώστε να το καταλάβει κι αυτός.

ζώδια σήμερα τοξότης

Αν αισθανθείς ότι έχει δημιουργηθεί προηγούμενο ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου- σχετικά με την υποστήριξη που έχεις παράσχει και σε ό,τι έλαβες σε αντάλλαγμα- τότε μίλησέ του για τις ανησυχίες σου και για όσα πιστεύεις, πως πρέπει ν’ αλλάξουν. Ο εραστής σου, δεν θα θελήσει ν’ αλλάξουν οι ισορροπίες ή οι ρυθμίσεις που είχατε κάνει… και μάλλον θα αντισταθεί. Γι’ αυτό, περίμενε!

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Ο δεσμός σου, θα μπορούσε να εμβαθύνει, αν εστιάσεις λιγότερο στη λογική! Άφησε τη διαίσθησή σου να παίξει μεγαλύτερο ρόλο σ’ αυτό που αισθάνεται. Μια κατάσταση διακινδυνεύει να αξιολογηθεί με περιττά ψυχρό τρόπο, σκοτώνοντας κάθε πιθανότητα διασκέδασης και σέξι αυθορμητισμού. Επειδή θέλεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες, εμπιστέψου πως είναι καιρός, να εξελιχθεί η σχέση σου.

ζώδια σήμερα υδροχόος

Αν έχεις αγωνιστεί για να βρεις τα σωστά λόγια, ώστε να μεταφέρεις αυτά που σκέφτεσαι ή νιώθεις, τότε θα αναδυθούν αβίαστα, αν μιλήσεις αυθεντικά. Μια χρήσιμη και πιθανώς ουσιαστική ανταλλαγή θα μπορούσε να συμβεί, αν εστιάσεις λιγότερο στην επιλογή του σωστού χρόνου, για να πεις αυτά που θέλεις. Δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις να δημιουργήσεις το τέλειο σενάριο. Απλά επέτρεψε να συμβεί, ό,τι προκύψει.

ζώδια σήμερα ιχθύες

Θα πάρεις μια συνειδητή απόφαση και θα επιτρέψεις στον εραστή σου, να έχει πρόσβαση στις σκέψεις ή στα συναισθήματά σου. Κάτι που δεν του επέτρεπες στο παρελθόν. Η απόρριψη ενός επικοινωνιακού φραγμού ή το συνειδητό άνοιγμα του εαυτού σου προς τη μεριά του, σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητο. Η φαντασία σε συνδυασμό με το ανοιχτό πνεύμα, μπορεί να φέρει βαθύτερη και πιο ευχάριστη επικοινωνία ανάμεσά σας – τώρα και στο μέλλον.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play