Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Στην λίστα Μαρτίνες και Σάσο

Ολυμπιακός: Στην λίστα Μαρτίνες και Σάσο
Ο Ολυμπιακός φέρεται να εξετάζει τις περιπτώσεις των Πάμπλο Μαρτίνες και Βινσέντ Σασό.

Ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση και έχει ήδη αρχίσει να σκέφτεται την επόμενη σεζόν. Ο στόχος είναι ξεκάθαρος, η επιστροφή στο Τσάμπιονς Λιγκ και η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι άνθρωποι της ομάδας είναι σίγουροι πως ο Πέδρο Μαρτίνς είναι ο κατάλληλος για να φέρει τον ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είναι ευχαριστημένος με το ρόστερ του σε γενικές γραμμές. Ο έμπειρος κόουτς έχει τονίσει πως θα γίνουν λίγες μεταγραφικές κινήσεις, αλλά θα είναι όλες με παίκτες που θα έρθουν για να γίνουν βασικοί. Μια από τις θέσεις που ο Ολυμπιακός θα ψαχτεί για την ενίσχυση του είναι αυτή του κεντρικού αμυντικού.

Ολυμπιακός: Μαρτίνες και Σασό σε πρώτο πλάνο

Σε μόνιμη βάση αρκετοί ποδοσφαιριστές προτείνονται στην ομάδα του Πειραιά. Από αυτά οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ξεχωρίσει κάποιες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις. Πρόκειται για τους Πάμπλο Μαρτίνες και Βινσέντ Σασό. Αμφότεροι είναι κεντρικοί αμυντικοί με μεγάλη εμπειρία στα κορυφαία πρωταθλήματα.

Ο πρώτος είναι 30 ετών και αγωνίζεται στην Στρασμπούρ και τους επόμενους μήνες τελειώνει το συμβόλαιο του. Από τη στιγμή που θα είναι ελεύθερος θα κάνει την περίπτωση του ακόμα πιο ελκυστική. Ο Σασό είναι 28 ετών και αγωνίζεται στο Πορτογαλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Μπελενένσες. Ο παίκτης της Πορτογαλικής ομάδας μένει και αυτός ελεύθερος και σίγουρα είναι μια περίπτωση που γνωρίζει καλά ο Πέδρο Μαρτίνς.

Δεν πρέπει να ξεγράφουμε και τα ονόματα των Ροδρίγκο Μολέντο και Ζερεμί Ματιέ που έχουν παίξει έντονα στο ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments