Αθλητισμός

Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός: Η αποστολή των “πράσινων”

Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός: Η αποστολή των “πράσινων”
Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός: Οι παίκτες που επέλεξε ο Δώνης για την αποστολή της τελευταίας αγωνιστικής.

Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός: Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το απόγευμα του Σαββάτου την προετοιμασία του για την αναμέτρηση (05/05, 16:00) με την ομάδα του Αγρινίου, δίχως να σημειωθεί, πάντως, κάποια μεγάλη έκπληξη.

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί είναι κανονικά στη διάθεση του 50χρονου τεχνικού, ενώ ως γνωστόν απουσιάζουν οι τιμωρημένοι (λόγω καρτών) Δημήτρης Κουρμπέλης, Εμάνουελ Ινσούα, Χρήστος Δώνης και Βαγγέλης Οικονόμου. Ο νεαρός, Ανδρέας Αθανασακόπουλος, ο οποίος ήταν βασικός την περασμένη αγωνιστική κόντρα στον Ατρόμητο, είναι και πάλι στην αποστολή.

Εκτός έμεινε για ακόμα μια φορά ο Αντονί Μουνιέ. Είναι προφανές πως ο Γιώργος Δώνης δεν υπολογίζει στον Γάλλο, με τον οποίο θα γίνει κουβέντα αμέσως μετά το τέλος της σεζόν, ίσως και την ερχόμενη Τρίτη, ώστε να λυθεί το συμβόλαιό του. Ακόμα και αν ο ίδιος ο Μουνιέ θέλει να παραμείνει, στον Παναθηναϊκό έχουν πάρει την απόφαση να τον αποδεσμεύσουν και αυτό θα μεταφέρουν στον ατζέντη του στη συνάντηση της επόμενης εβδομάδας.

Αναλυτικά η αποστολή του αυριανού παιχνιδιού: Διούδης, Κότσαρης, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Αποστολάκης, Χατζηθεοδωρίδης, Θεοχάρης, Πούγγουρας, Κουλιμπαλί, Στάικος, Χατζηγιοβάνης, Τζανδάρης, Κάτσε, Αρμενάκας, Αθανασακόπουλος, Μακέντα, Εμμανουηλίδης, Καμπετσής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments