Αθλητισμός

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η συνάντηση με τον Σάντος και τα συγχαρητήρια (pic)

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η συνάντηση με τον Σάντος και τα συγχαρητήρια (pic)
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αγωνίζεται στο Open του Εστορίλ, γενέτειρας του Φερνάντο Σάντος και ο Πορτογάλος προπονητής δεν έχασε την ευκαιρία να τον συναντήσει και να τον συγχαρεί.

Την Πέμπτη ήταν ο Ανδρέας Σάμαρης αυτός που πήγε στο Εστορίλ και παρακολούθησε τον αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά, και μάλιστα ο διεθνής μέσος, αμέσως μετά το ματς, του χάρισε μια φανέλα της Μπενφίκα με το όνομά του. Σήμερα ήταν ο Φερνάντο Σάντος που τίμησε με τον παρουσία του στις κερκίδες τον Έλληνα τενίστα.

Ο προπονητής της Εθνικής Πορτογαλίας και πρώην τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας, αλλά και των ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, παρακολούθησε τον αγώνα του Τσιτσιπά κόντρα στον Νταβίντ Γκοφέν και χειροκρότησε τη νίκη του, που τον οδήγησε στον αυριανό τελικό του όπεν του Εστορίλ.

Άλλωστε, ο Φερνάντο Σάντος υπήρξε επί σειρά ετών ποδοσφαιριστής της Εστορίλ, ενώ από εκεί ξεκίνησε και την σπουδαία προπονητική καριέρα του. Αμέσως μετά το τέλος του ημιτελικού, συναντήθηκε με τον Έλληνα τενίστα και τον συνεχάρη.

Ο Φερνάντο Σάντος κατάγεται από το Εστορίλ και μάλιστα ήταν πολλές οι φορές που αναφερόταν σε αυτό κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην Ελλάδα. Είναι πολύ αγαπητός στη συγκεκριμένη πόλη, στην οποία γνωρίζει την αποθέωση κάθε φορά που πηγαίνει. Το ίδιο συνέβη και σήμερα, όταν ο κόσμος τον αντιλήφθηκε πως είχε πάει για να παρακολουθήσει τους αγώνες του τένις.

Δείτε το στιγμιότυπο με τον Στέφανο Τσιτσιπά:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments