Ελλάδα

Μπέτυ Μπαζιάνα: Με κατακόκκινο φόρεμα στην ομιλία Τσίπρα στα Χανιά (pics)

Μπέτυ Μπαζιάνα: Με κατακόκκινο φόρεμα στην ομιλία Τσίπρα στα Χανιά (pics)
Η Μπέτυ Μπαζιάνα έκλεψε τις εντυπώσεις με το κόκκινο φόρεμα της στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στα Χανιά.

Η Μπέτυ Μπαζιάνα ήταν αυτή που έκλεψε τις εντυπώσεις στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στα Χανιά. Η σύντροφος του πρωθυπουργού ήταν στο πλευρό του στο πλαίσιο της συγκέντρωσης του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, με κεντρικό σύνθημα “Έχουμε την δύναμη δεν γυρίζουμε πίσω”.

Αυτό που τράβηξε όλα τα βλέμματα ήταν το κατακόκκινο φόρεμα που επέλεξε να φορέσει. Το χρώμα δεν ήταν καθόλου τυχαία επιλογή καθώς ταίριαζε γάντι με τα χρώματα του κόμματος. Φυσικά βρέθηκε στην πρώτη σειρά και παρακολούθησε με αρκετά καλή διάθεση την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα.

Στην ομιλία του ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι τα γήπεδα που φιλοξενούν τον ΣΥΡΙΖΑ είναι μικρά για να χωρέσουν τον ενθουσιασμό για αυτά που έρχονται στο μέλλον.

“Είναι μικρά πλέον αυτά τα γήπεδα για να χωρέσουν τον ενθουσιασμό για τον αγώνα που έχουμε μπροστά μας», σχολίασε ο κ. Τσίπρας μιλώντας για την προσέλευση του κόσμου στην αποψινή εκδήλωση. Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι η ετυμηγορία του λαού είναι πολύ πιο βαριά εναντίον εκείνων που πορεύονται με θράσος και αλαζονεία, που «δεν είχαν τη στοιχειώδη εντιμότητα και ευθύτητα να αναλάβουν την ευθύνη για τις πράξεις τους», για το βάρος μιας τεράστιας κρίσης που σήκωσε ο λαός.

«Αυτοί που για δεκαετίες συμπεριφέρθηκαν ως σαν να τους άνηκε η χώρα, βρέθηκαν το 2015 τρεις φορές μπροστά στη λαϊκή ετυμηγορία και με την ψήφο του βρέθηκαν στο περιθώριο της πολιτικής ιστορίας. Και αυτό ήταν τελικά το μεγάλο, το αποφασιστικό βήμα για να σηκώσει ξανά η χώρα ανάστημα παρά τις πρωτοφανείς δυσκολίες στις οποίες βρέθηκε», ήταν τα λόγια του.

Σήμερα, (4/5) ο πρωθυπουργός της χώρας έχει προγραμματισμένη συνάντηση με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο σχετικά με τις 120 δώσεις και τις προεκλογικές παροχές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments