Αθλητισμός

Νίκολα Μιλουτίνοφ: Πάντα στο μυαλό των Σπερς ο παίκτης του Ολυμπιακού

Νίκολα Μιλουτίνοφ: Πάντα στο μυαλό των Σπερς ο παίκτης του Ολυμπιακού
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ παραμένει μέσα στη λίστα των παικτών που εξετάζουν οι Σαν Αντόνιο Σπερς.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ είναι ένας από τους πιο σταθερούς παίκτες του Ολυμπιακού την τελευταία διετία. Ο Σέβρος σέντερ είναι σχεδόν μόνος του στη θέση 5, αλλά παρά την κούραση έχει καταφέρει να έχει ένα πολύ καλό πρόσωπο. Η περίπτωση του είναι ένα από τα ανοιχτά θέματα των “ερυθρόλευκων” για τη νέα σεζόν.

Οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν όσο τίποτα να τον δουν να φοράει τη φανέλα της ομάδας και την επόμενη χρονιά. Οι δυο πλευρές έχουν συμβόλαιο από την Ευρώπη δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος. Αντίθετα αυτός βρίσκεται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Οι Σαν Αντόνιο Σπερς έχουν τα δικαιώματα του παίκτη για το NBA. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να καταβάλουν την ρήτρα των 750.000 ευρώ.

Νίκολα Μιλουτίνοφ: Τον κοιτάζουν οι Σερς και το “αλλά”

Η φημισμένη συνδρομητική ιστοσελίδα «The Athletic» ανέλυσε τις σκέψεις των Σπερς σχετικά με τον Μιλουτίνοφ. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ακόμα και αν ο παίκτης αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό θα περάσει το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς με την δεύτερη ομάδα του Σαν Αντόνιο.

“Αυτή τη στιγμή οι Σπερς διαθέτουν τους Όλντριτζ και Πόελτ. Η σεζόν που έκανε με τον Ολυμπιακό ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ήταν καταπληκτική και ο παίκτης αρέσει πολύ στον Πόποβιτς. Πριν όμως τον καλέσουν στην ομάδα θα κοιτάξουν την αγορά για κάποια πιο έμπειρη περίπτωση. Θεωρούν ότι είναι αδύναμοι στη ρακέτα και θα ερευνήσουν την αγορά.

Μπορεί ο Μιλουτίνοφ να έδειξε εκπληκτικά στοιχεία, αλλά δεν ξέρουν αν είναι ικανός να αφομοιώσει όσα χρειάζεται το NBA και αν τον πάρουν το πιο λογικό είναι να περνάει αρκετό χρόνο στον πάγκο ή στην D League με τους Όστιν Σπερς”, αναφέρει το δημοσίευμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments