Αθλητισμός

Νταμίρ Κάναντι: Τέλος από τον Ατρόμητο ο Αυστριακός

Νταμίρ Κάναντι: Τέλος από τον Ατρόμητο ο Αυστριακός
Ο Νταμίρ Κάναντι ανακοίνωσε την απόφαση του να αποχωρήσει από τον Ατρόμητο.

Ο Νταμίρ Κάναντι είναι ο άνθρωπος που οδήγησε τον Ατρόμητο σε δυο εξαιρετικές σεζόν. Δεν είναι λίγο για την ομάδα του Περιστερίου να τερματίζει πίσω μόνο από ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Ο Αυστριακός τεχνικός έφτιαξε ένα καλό όνομα και δεν ήταν λίγοι αυτοί που πίστευαν πως είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα.

Τα ρεπορτάζ των τελευταίων μηνών μιλούσαν για καλό κλίμα ανάμεσα στον Νταμίρ Κάναντι και τον Γιώργο Σπανό. Τελικά φαίνεται ότι ο έμπειρος τεχνικός θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ, ο Αυστριακός έκανε μια κίνηση προς τους οπαδούς της ομάδας σαν να τους λέει αντίο.

Νταμίρ Κάναντι: Είπε αντίο στο Περιστέρι

Αρχικά ο κόουτς του Ατρόμητου έκανε ένα απολογισμό της σεζόν που φέρνει την ομάδα για δεύτερη σερί χρονιά στα προκριματικά του Europa League. Στη συνέχεια έκανε γνωστή την απόφαση του να αποχωρήσει, ενώ τόνισε ότι και οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν ενημερωθεί σχετικά.

“Σίγουρα, καταφέραμε να πάρουμε το εισιτήριο για τον επόμενο προκριματικό γύρο του Europa League και είχε επενδύσει σε αυτό η ομάδα. Είναι πάρα πολύ σημαντικό και το κρατάμε σε πρώτο πλάνο.

Αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι εδώ στον Ατρόμητο. Το έχω αποφασίσει. Το γνωρίζει άλλωστε και ο σύλλογος. Περάσαμε δύο υπέροχα χρόνια. Είμαι πολύ περήφανος που ήμουν προπονητής στον Ατρόμητο, χαίρομαι πάρα πολύ για αυτό. Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους τους φιλάθλους”, ήταν τα λόγια του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments