Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Όλα δείχνουν παραμονή Σα στο λιμάνι

Ολυμπιακός: Όλα δείχνουν παραμονή Σα στο λιμάνι
Ο Ολυμπιακός, όπως όλα δείχνουν, θα διατηρήσει στο ρόστερ του τον Ζοσέ Σα και τη νέα σεζόν.

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη ξεκινήσει το χτίσιμο της ομάδας του για τη νέα σεζόν. Οι στόχοι είναι δυο. Χρονικά πρώτος είναι αυτός της επιστροφής στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και ο άλλος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ένα από τα σημαντικότερα θέματα που θέλουν να “κλείσουν” οι Πειραιώτες είναι από του Ζοσέ Σα.

Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας αποτελεί την πρώτη επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς για τα δοκάρια της ομάδας. Ο παίκτης ανήκει στην Πόρτο και τους τελευταίους μήνες υπάρχει ένα μικρό σίριαλ σχετικά με το μέλλον του. Σύμφωνα με το gavros.gr ο έμπειρος γκολκίπερ έχει δείξει σημάδια παραμονής στον σύλλογο του Πειραιά.

Ολυμπιακός: Δείχνει παραμονή ο Σα

“Η ιστορία με τον Ζοζέ Σα έχει μπει στην τελική ευθεία. Ή πιο σωστά το θέμα της παραμονής του. Βάσει, δε, όσων έλεγε ο 26χρονος Πορτογάλος γκολκίπερ το πρωί του Σαββάτου στο Ρέντη, η υπόθεσή του είναι σε καλό δρόμο.

Μιλώντας με συμπαίκτες του, κατά την τελευταία προπόνηση πριν το ματς με την Λάρισα, μια φράση του δείχνει πολλά. «Είμαστε κοντά» ήταν τα λόγια του κι αυτό κάτι δείχνει. Η ουσία είναι πώς, όπως τόνισε και ο Πέδρο Μαρτίνς, ο Σα είναι ευχαριστημένος στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

Κι αυτό απομένει να φανεί και ουσιαστικά, με την παραμονή τους -με μεταγραφή- στους «ερυθρόλευκους»”, αναφέρει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας gavros.gr.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments