Αθλητισμός

ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ: Επεισόδια και διακοπή στους Ζωσιμάδες

ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ: Επεισόδια και διακοπή στους Ζωσιμάδες
ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ: Χαμός επικρατεί στους Ζωσιμάδες με τον διαιτητή να προχωράει στην διακοπή της αναμέτρησης.

Το παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον ΠΑΟΚ ήταν σημαντικό και για τις δυο ομάδες. Οι γηπεδούχοι ήθελαν μόνο τη νίκη και παράλληλα ήττα του ΟΦΗ για να μην υποβιβαστούν στη δεύτερη κατηγορία. Από την άλλη πλευρά ο “δικέφαλος” ήθελα το τρίποντο για να κατακτήσει αήττητος το φετινό πρωτάθλημα.

Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο των Ζωσιμάδων μύριζε μπαρούτι από νωρίς. Οι φίλοι του ΠΑΣ έβλεπαν τον υποβιβασμό να είναι κοντά και δεν μπορούσαν να το δεχτούν έτσι απλά. Ο ΟΦΗ κέρδιζε μέσα στο Περιστέρι και το γκολ του Ακπομ δεν βοήθησε καθόλου στο να εκτονωθεί η κατάσταση, το αντίθετο μάλιστα.

ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ: Ρίψεις καπνογόνων και διακοπή

Στο 67ο λεπτό της αναμέτρησης ο διαιτητής Σιδηρόπουλος αναγκάστηκε να διακόψει το παιχνίδι εξαιτίας των καπνογόνων που είχαν πέσει στον αγωνιστικό χώρο σε κοντινή απόσταση από τον Πάσχαλακη. Λίγα λεπτά αργότερα, όταν καθάρισε ο καπνός το ματς συνεχίστηκε κανονικά.

Τρία λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90 παιχνίδι διακόπηκε εκ νέου, καθώς υπήρξαν επεισόδια στην κερκίδα από την πλευρά των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΣ Γιάννινα με τις δυνάμεις των ΜΑΤ να επεμβαίνουν. Η αναμέτρηση συνεχίστηκε κανονικά μετά από περίπου τρία λεπτά και έληξε λίγο αργότερα χωρίς προβλήματα.

Το τελευταίο σφύριγμα της του διαιτητή βρήκε τον ΠΑΟΚ αήττητο πρωταθλητή και τον ΠΑΣ Γιάννινα στη δεύτερη Εθνική κατηγορία μετά από αρκετά χρόνια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments