Πολιτική

Εύα Καϊλή: Πολύ σκληρή ανάρτηση για τον Θανάση Θεοχαρόπουλο

Εύα Καϊλή: Πολύ σκληρή ανάρτηση για τον Θανάση Θεοχαρόπουλο
Η Εύα Καϊλή πήρε θέση για τον Θεοχαρόπουλο με ένα σκληρό tweet.

Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος έχει μετατραπεί σε… talk of the town. Από τη στιγμή που έγινε γνωστό πως θα πάρει τη θέσης της Έλενας Κουντουρά στο υπουργείο Τουρισμού, τα σχόλια δεν σταματούν. Και η αλήθεια είναι πως δεν είναι καθόλου κολακευτικά.

Στο… Twitter επικράτησε πανικός, πολιτικοί πήραν θέση, ενώ Νέα Δημοκρατία και ΚΙΝΑΛ εξέδωσαν επίσημες ανακοινώσεις κατά του νέου υπουργού Τουρισμού. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι ο ίδιος είχε δηλώσει πως δε θα συνεργαζόταν ποτέ με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα. Ωστόσο με την πρώτη ευκαιρία άλλαξε γνώμη.

Θέση μέσω twitter πήρε και η Εύα Καϊλή. Φαρμακερό ήταν το tweet της ευρωβνουλευτή του ΚΙΝΑΛ για τον Θανάση Θεοχαρόπουλο με τον οποίο είχε ανοίξει πόλεμο όταν του ζήτησε να παραδώσει την έδρα στη Δημοκρατική Συμπαράταξη. Η Εύα Καϊλη μετά την υπουργοποίηση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ έγραψε:

Μου επιτέθηκε όταν μίλησα για «Συναλλαγή για την #Μακεδονία»! Προσκύνησε ο #Θεοχαρόπουλος μετά τον #Μωραΐτη έγινε Υπουργός #Τσίπρα! Οι εκλεγμένοι #ΣΥΡΙΖΑ φαντάζομαι ξενερώνουν να χαριεντίζονται με εκείνους που τους έλεγαν ψεύτες&απατεώνες.

ΚΙΝΑΛ για Θεοχαρόπουλο: Η συναλλαγή ολοκληρώθηκε

Νωρίτερα, το κόμμα της κυρίας Καϊλή, με μια… φαρμακερή ανακοίνωση πήρε θέση για τον Θεοχαρόπουλο. Τον οποίο, μάλιστα, αποκάλεσε τουρίστα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η συναλλαγή ολοκληρώθηκε. Ο τουρίστας βρήκε τον προορισμό του», ανέφερε χαρακτηριστικά με tweet σχετικά με την ανάληψη υπουργικών καθηκόντων από τον Θανάση Θεοχαρόπουλου στο υπουργείο Τουρισμού. μετά την παραίτηση της Ελενας Κουντουρά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments